If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Sa aveti distractie placuta.Eu nu pot ajunge.
P.S. ... KeanuRev sa ma scoti si pe mine de pe lista.Posibil Pitestiul sa nu ajunga...dar poate cine stie...se hotaraste careva.
Sa aveti distractie placuta.Eu nu pot ajunge.
P.S. ... KeanuRev sa ma scoti si pe mine de pe lista.Posibil Pitestiul sa nu ajunga...dar poate cine stie...se hotaraste careva.
Ne pare rau sa auzim asta poate reusesti pana la urma sa ajungi
tare is curios cum ne vom descurca in aglomeratia clujului....:|
Teoretic, dupa traseul ales foarte putin o sa avem de aface cu aglomeratia clujului.. acuma sa vedem.... ce si cum.. oricum aglomeratia mare ii pe o distanta de 1 km
si eu, acuma 3 saptamani am fost si e dezastru.
ma plangeam de sibiu dar vad ca se poate si mai rau, la cluj sigur e.
dar le rezolvam cumva.
Rezolvam noi stai linistit acuma 3 saptamani era incepului lunii si sfarsitul concediilor, inceputul sesiunii de toamna deci ai prins aglomeratia in paine..
scuze de offtopic dar am o nelamurire:
daca am scris ca aduc pentru cine vrea aditivi combustibil si aditivi ulei, ulei si altele de ce s-a sters din text, nu avem voie sau care e treaba, ca vad la keanu ca vinde filtre si parfum si nu a sters nimeni postul?
care e treaba sa stiu pe viitor, scuze de incurcatura
ne vedem vineri clujeni.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
cei care cunosc drumul dinspre brasov spre cluj... spuneti`mi va rog cum e starea asfaltului intre portiunea mentionata....sa stiu daca o iau sau nu pe acolo , masina mea fiind pretentioasa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment