Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci mzn-ule , vi duminica ...sa inteleg ca ne vedem la cluj )
    marfa motorizare ai...

Comment

• Eu & bolo venim de vineri... cu cortul Daca mai e careva, feel free to call: 0757179923 [da, puteti suna linistiti, n-o sa faca bolo crize de gelozie]
      Poate facem ceva impreuna pe dupa-masa.
      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• ce intrebare am pus si eu).abia astept sa ne vedem cu totii.drumuri bune!!!
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• din pacate nici eu nu pot ajunge .....sa aveti distractie placuta
          low....&.....slow

Comment

• De pe la Hateg vine cineva??? Sau din directia asta sambata??? Sa ne intalnim!
            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
              ce intrebare am pus si eu).abia astept sa ne vedem cu totii.drumuri bune!!!
              dj_dragos ,tu ejti baiatu` care se dadea cu frana de mana in prafu ala la restaurant , la sibiu ?

Comment

• de vineri venim noi, vyp75 si stressu cu remorcile
                rebe cortul ala e rezervat pentru mine sa nu ma uiti
                vorbim pe mess mai mult
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• sunt invidios pe voi cei care va duceti de vineri.......1 seara in plus de distractie pt voi, dar din pacate noi muncin vineri si sa plecam de aici la 19.00 ar insemna sa ajungem acolo pe la 2 dimineata deci nu are rost.....distractie placuta si ne vedem sambata.......bafta
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• CataFOF eu sunt.am facut ceva gresit??daca te-am prafuit imi cer scuze
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• sa stai linistit la cluj , ca mi`ai bagat la praf in masina la sibiu de abia respiram.

Comment

• Cata imi cer scuze,nu asta a fost intentia.la Cluj voi fi cuminte si linistit

Comment

• asta e...sambata mai am de lucrat oricum cate ceva la masinuta...sper sa pot termina si cu itp-u sapt asta....ca daca nu,sunt nevoit sa vin cu motorizarea aia de care zici tu cata
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cat entuziasm =) =) =)
                            Hai ca va fi fain de tot!
                            Pe cine sa vopsesc sambata?
                            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Stai sa vedem prima data cine se baga, si a 2 cat o fi scorul la paintball!
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Originally posted by 89.MIR View Post
                                De pe la Hateg vine cineva??? Sau din directia asta sambata??? Sa ne intalnim!
                                Da, ne putem intalni la simeria veche daca stabilim o ora favorabila si pentru alex_comisarul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google