Originally posted by 89.MIR
View Post
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Mario Popa View Postsunt invidios pe voi cei care va duceti de vineri.......1 seara in plus de distractie pt voi, dar din pacate noi muncin vineri si sa plecam de aici la 19.00 ar insemna sa ajungem acolo pe la 2 dimineata deci nu are rost.....distractie placuta si ne vedem sambata.......bafta
PS: Sebi, te bate si pe tine gandul sa vii de vineri?sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
as veni si eu de sambata....dar masina in ultimu timp mi-a cheltuit banii de distractii...distractie placuta si ne vedem duminicahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
yhaa.....am rezolvat buba.vin si eu de sambatakeanule sterge aia cu camera libera...din pacate vin singur...dar vin
Comment
-
@Sibianu - CORECT!
@Martongrigore - Poi hai sa stabilim o ora si gata. Eu sunt flexibil + ca o sa conduca nevasta pana la Hateg
Comment
-
No bun.. deci :
Asta ii lista finala de cazare ! Rezervari nu se mai fac! Doar pe cont propriu s-au la fata locului.
LISTA DE CAZARE PENTRU INTALNIRE REGIONALA LOGAN CLUB LA CLUJ IN 26-27 SEPTEMBRIE 2009
1. kelu+sotia -camera cu pat dublu = Plata integral
2. sibianul+ sotia + ANDRADA - camera pat dublu = avans achitat
3. cristivsb + jumatatea - camera cu pat dublu = avans achitat
4. valeriu61 + Tatiana - camera cu pat dublu = avans achitat
5. tokragua - camera cu pat dublu = avans achitat
6. Mario Popa + sotia - camera cu pat dublu = Avans achitat
7. kta_222282 + Paula - camera cu pat dublu = Plata integral + Paintball
8. vyp75 + sotia - camera pat dublu = avans achitat
9. martongrigore + sotia - Camera 2 paturi = avans achitat
10. 89.Mir + Prietena - Camera cu 2 paturi = Avans achitat
11. Silviu_MM + Prietena - Camera cu 2 paturi = Avans Achitat
12. Alex_comisaru + prietena - Camera cu 2 paturi = Avans achitat
1.sebi8ta+sotia-camera cu pat dublu = Plata integral
2.ovidiu-elos+Andrea-camera cu pat dublu = Avans achitat
3. ovidiu+ andreea 2 = Avans achitat
4.manu+prietena-camera cu pat dublu = Plata integral
5. theo_bv2002 + prietena camera cu pat dublu = Plata integral
6. Stresu + cristina-camera cu pat dublu = Plata integral
Teoretic ar mai trebui sa fie camera lui kenjiro dar cum a renuntat si nimeni nu a spus nimic in timp ca doreste s-au anulat! Banii vor fi returnati! Celor care au renuntat pana in momentul de fata.
Asta a fost privind cazare.
In programul de duminica au aparut mici modificari adica :
Programul pe Duminica !
Ora 9:30-10:30 Intalnirea pe grupuri la intrarile in oras
Ora 10-11 : Intalnire in parcarea Polus center Cluj
Ora 11 : Plecarea de la Polus Center Cluj spre cetatuie
Ora 11:30 : Sus pe cetatuie vizionam orasul in ansamblu fiecare grup cu ghid va explica ce si cum ii prin oras
Ora 12:00 : Plecarea de pe cetatuie inspre Centru
Ora 12:30 : Oprirea in centru pentru a vizita : Teatrul national, Catedrala ortodoxa, statuia lui Avram Iancu, B-dul Eroilor,Casa de cultura a studentilor, ajungem la gradina Botanica, inapoi la masini.
Ora 16-17 : Plecarea inspre a lua masa.
Ora 18-19 : Pleacarea acasa a fiecaruia (nu se mai tine prin cheile turzii deoarece nu are rost ca ii tarziu.. dar daca vor fi doritori ii vom conduce pe acolo.
Bun acuma referitor la masa imi cer scuze ca scriu cu rosu dar ii foarte important.. ca sa nu avem discutii. !
Reguli !
Meniul este de 20 de lei (ciorba (taraneasca sau de burta) Impreuna cu un mix grill cu cartofi naturi si salata de varza ! In pret ii inclus totul ! paine, salata, ardei, SMANTANA !
Meniul de 20 de lei ii OBLIGATORIU pentru toata lumea ! Adica nu exista eu nu am mancat ciorba sau chestii de genul. Avand in vedere pretul mic al meniului sunt sigur ca nu exista discutii.
Mesele vor fi de 10 persoane ! si la fiecare masa voi ve-ti strange banii per total adica : 10x20 lei 200 de lei de masa !
Tot ce se va consuma pe langa.. desert, suc, bere, tigari, droguri, iarba, etc SE VA PLATI LA BAR ! si se va servi fiecare ! de la BAR !!!!!
Nu ma luati cu chestii destea ca daca la masa nu o sa fie 10 persoane sau bla bla ca ii penal.. normal ca nu platesti pentru 10... in fine
Cel mai important dar nu am scris cu rosu! Nu faceti comentarii aiurea... ca bla bla bla ca le sterg toate si oricum nu aude lumea ce ati zis..
Toate astea fiind zise... va rog frumos sa respectati regulile de circulatie in municipiul cluj-napoca
Si acuma ghidul fiecarui grup
Lc Sibiu - KeanuRev Nr. telefon 0743028440 Mail : KeanuRev@yahoo.com Nr. Inmatriculare CJ 88 CAR
Lc Brasov, Lc Mures, - Calin65 Nr. Telefon 0742225462
Lc Bucuresti,Lc Oradea - addyionut Nr. Telefon 0740646241
Lc. Deva - cristi_14cri - Nr. Telefon 0745023029
Caca pe batz silviu asa ma F*ti... bine hai ca fac cumva...
PS ! Daca credeti ca nu puteti sa mancati si ciorba si mix grill...... Papati FARA PAINE !!!LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
No asa mai tata!
Imi place ca ai pus punctul pe "i"!
Se pare ca-i cea mai buna varianta!
Felicitari!
eu zic ca cel mai bine este asa cum ai zis tu
Comment
-
eu unu nu am ce comenta...meniul e ft ieftin spre dif de BV...SB...sa speram ca va fi bine...keanule eu oricum o sa iti comentez...numa sa nu-mi aduci guma turbo...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
polalela am uitat tie cate iti trebe?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
2 ma turcule!!!!!tulai,cred ca asta ii a 10-a oara cand iti zichttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment