Eu plec vineri la ora 16:00 din Bucuresti, daca este cineva care mai pleaca la ora aia putem merge impreuna. Sambata sunt liber, este ziua dinaintea concursului si s-ar putea sa ma plimb prin Cluj.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
nici eu nu am ce comenta nimic.din cate vad aici totul este pus bine la punct.abia astept sa ne vedem.as veni si eu de sambata dar sunt DJ la un mic eveniment.abia astept sa ne vedem cu totii duminica.numai bine!!!Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
mai e stabilit, eu, stressu, bolo si rebe facem deschiderea regionalei de vineri, cine mai vrea e asteptat
ultima strigare, daca vrea careva aditivi de benzina sau motorina si aditivi motor sa ma caute azi pe pm sau la vasi.hordobet pe mess.
Keanu pazea ca venim, sa ne astepti cu panglica, paine si sare.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Dupa cum ii obiceiul meu.. paine slanina si ceapa) Intrebare voi toti veniti cu cortu?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
mai bine va luati de undeva de pe drum.ce-i sigur e sigur
Comment
-
Bravo pentru organizare! Chiar nu ai ce comenta!
Comment
-
Comment
-
Este este de cei care care vin de maine o sa aiba calin65 grija e voi sa il sunati si vb cu el.. In schimb pentru cei de sambata o sa facem un mare mare mare paintball si gratar
Prognoza meteo pentru wekend va fi soare soare si mult soare posibil sa apara si... ceva soare)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
KKplaus da-mi un PM cu numarul tau si te sun.ca duminica dimineata plec si eu psre Cluj si sa vorbim la telefon si sa stabilim un punct de intalnire si o ora ca sa ne intercalam.o poti lua pe unirea razboieni si ne putem intalni la benzinaria petrom iti explic eu unde sau in turda daca o iei pe E60 in continuare.da-mi un PM cu numarul tauMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
pai acuma ar fi culmea sa mearga pana in unirea.. si dupaia sa vina iara inapoi spre turda...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment