Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu plec vineri la ora 16:00 din Bucuresti, daca este cineva care mai pleaca la ora aia putem merge impreuna. Sambata sunt liber, este ziua dinaintea concursului si s-ar putea sa ma plimb prin Cluj.
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• nici eu nu am ce comenta nimic.din cate vad aici totul este pus bine la punct.abia astept sa ne vedem.as veni si eu de sambata dar sunt DJ la un mic eveniment.abia astept sa ne vedem cu totii duminica.numai bine!!!
      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• mai e stabilit, eu, stressu, bolo si rebe facem deschiderea regionalei de vineri, cine mai vrea e asteptat
        ultima strigare, daca vrea careva aditivi de benzina sau motorina si aditivi motor sa ma caute azi pe pm sau la vasi.hordobet pe mess.
        Keanu pazea ca venim, sa ne astepti cu panglica, paine si sare.
        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Dupa cum ii obiceiul meu.. paine slanina si ceapa) Intrebare voi toti veniti cu cortu?
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

• da , cortu si palinca e baza.
            sper sa avem de unde sa mancam ceapa si slana acolo ! sau sa cumparam eventual

Comment

• mai bine va luati de undeva de pe drum.ce-i sigur e sigur
              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Bravo pentru organizare! Chiar nu ai ce comenta!
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Unde-s multi nu-i frig
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Este este de cei care care vin de maine o sa aiba calin65 grija e voi sa il sunati si vb cu el.. In schimb pentru cei de sambata o sa facem un mare mare mare paintball si gratar

Prognoza meteo pentru wekend va fi soare soare si mult soare posibil sa apara si... ceva soare)
                    Enter the Matrix

Comment

• am eu antidot pentru frig la mine, vin de jidvei cu scortisoara, il fierbem si gata.
                      pot sa ploua ca tot nu se simte.
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Va salut. O intrebare va rog...duminica dimineata nu vine nimeni care sa treaca prin Alba? Eu voi fi in Alba de sambata iar duminica dimineata plec spre Cluj si ma gandeam sa nu merg singur.
                        Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• KKplaus da-mi un PM cu numarul tau si te sun.ca duminica dimineata plec si eu psre Cluj si sa vorbim la telefon si sa stabilim un punct de intalnire si o ora ca sa ne intercalam.o poti lua pe unirea razboieni si ne putem intalni la benzinaria petrom iti explic eu unde sau in turda daca o iei pe E60 in continuare.da-mi un PM cu numarul tau
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Dragos...pe Turda vin, e mai bun drumul

Comment

• pai acuma ar fi culmea sa mearga pana in unirea.. si dupaia sa vina iara inapoi spre turda...
                              Enter the Matrix

Comment

• cel mai ''scurt'' drum pentru mine este Deva-Alba-Turda-Cluj
                                Dragos,ti-am dat pm cu nr. de telefon,ma suni daca vrei si stabilim un loc de intalnire si o ora in Turda

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google