Si a mai trecut o intalnire poze nu avem pana nu pune ReBe... oricum asa in ansamblu eu zic ca o iesit foarte bine intalnirea Si toata lumea o fost multumita sper ca v-a placut la cluj si va mai asteptam Oficial a fost un numar de 48 de participanti (masini)
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
bolo si ReBe au ajuns acasa
superba intalnire, jos palaria organizarii evenimentului, locatiilor alese si tuturor participantilor!
Felicitari LC Cluj!!!Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
va salut si eu....am ajuns cu bine acasa,mi-a placut aceasta intalnire dar ...tot ce e frumos se termina repede
felicitari pentru organizare...a fost memorabil
sa auzim de bine.
asteptam pozele!Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Da...
Au ajuns si o parte din sibieni acasa!
Frumoasa intalnirea(cum de altfel ma asteptam sa fie)!
Super tare plimbarea din oras ( o sa dorm neintors)!
Felicitari celor care s-au ocupat de organizare!
Pozele o sa le pun de maine incolo, ca-s rupt!
Comment
-
tot respectul meu pt. organizatori.intalnirea a iesit extraordinar de bine.mi-a placut foarte mult.plimbarea pana la gradina botanica si prin gradina botanica m-a obosit foarte tare,sigur voi dormi ca busteanul.felicitarile de vigoare organizatorilor.respect!!!Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Pai daca se sta dupa poze hai sa incepem cu ceva de ieri.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
Comment