Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semnez primul pe lista neseriosilor.
    Dar am si scuza: m-a pleznit un taximetrist si numai saptamana viitoare iese "utilajul" din service.
    Martinel rules!

Comment

• eu am facut doar munca patriotica, si cred ca si golan91 la fel ... oricum motorina n-o scoti (mai ales daca depasesti tot ce prinzi pe serpentine si 140-150 in rest) ...
      mi-a placut mult de tot drumul, e prima data cand conduc mai departe de busteni ...

Comment

• eeehh glumeam mane stai linsitit ;) da cate ai dat pana la urma stikere ? ;)
        sigpic

Comment

• da ce crezi ca eu stiu? ) o sa le numar eu ... vreo 7-8, si mai zicea sonykel ca vrea si el dar nujt ce-a facut supercar... creca a cheltuit banii prin tragoviste )

Comment

• ))))))))) da bine zis....cum a fost drumu la intoarcere? cat ai facut?
            sigpic

Comment

• ca sa nu-mi aud vorbe in legatura cu stikerele , deci eu lu supercar nu i-am dat nici un ban , ieri cand eram la munca mi-am amintit si i-am dat un sms pe la ora 12

sigpic

Comment

• Misto intalnire si mie imi pare rau ca nu am venit (dar mai intai tre sa merg pe la intalnirile din bucuresti si mai apoi la cele nationale).Oricum mijto pentru la vara ar fi sa plecam prin tara la o plimbare ---- spre exemplu pe la munte transfagaraseanu sau ceva de genul ---- adica sa stabilim un traseu frumos si in 2 sau 3 zile sa l batem pe tot (ca nu fie nevoie sa ne luam concedii de la munca si sa fim siguri ca vin mai multi).Deja imi imaginez cat de frumos ar fi vara cald pe la munte (nu tu ploaia zapada doar verde si frumos) si o coloana de vreo 30 de "golani" alergand pe serpntine.
                P.S. fac tot posibilul ca duminica viitoare daca se organizeaza intalnire in bucuresti sa vin si eu sa ne cunoastem. O zi placuta in continuare
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Frumoase poze, frumosi userii acestei comunitati si ma bucur ca v-ati inteles. Daca cineva ii cunoaste pe toti ce au fost la intalnire, ar fi frumos sa ia 1-2 poze de grup si sa le editeze, scriandu-le numele, asta daca nu cer prea mult, nu de alta dar sa va stim pe fiecare. Duminica placuta la toti si felicitari pentru cei ce au fost prezenti. Numai Bine!
                  Renault Scenic II
                  Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Pentru cei care au fost la intalnire, ma bucur ca v-am cunoscut si imi pare rau ca nu am putut sa stau si eu peste noapte la distractie. Sper ca v-ati simtit bine si daca se organizeaza o intalnire in primavara sau vara puteti conta pe mine. Atunci o sa stau si eu macar o zi intreaga
                    sigpic

Comment

• Si eu as mai fi stat , dar sotiei ii venise rau mai avea febra si a trebuit sa " zbor " acasa
                      E buna ideea cu poza editata dar nu este nici una in care sa fim toti , in aia facuta de soti mea de ex lipseste dsign

Comment

• si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut si sper sa fie cat maimulte intalniri tot asa.
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• acum au trecut prin fata casei mele brutus si cu GFN-ul ;) nu am deschis geamul sa tip dupa ei ca imi zbura papagalul pe geam ))
                          sigpic

Comment

• si spike nu era cu ei?

sigpic

Comment

• numai pe ei doi i-am vazut poate spike a luat-o pe drumu' celalalt ( ei ocolisera parcu si au luat-o spre moieciu ) ;)
                              sigpic

Comment

• se intorc acasa baietii :p super tari pozele super intalnirea,as fi vrut sa vin si io dar nu am permis poate data viitoare
                                cum ramane cu filmuletzele, are cineva ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google