nu nu avem...)
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sp!keFiti buni cu mine... please!!!! Sunt rupt de oboseala!... Am muncit mult de tot azi-noapte....
din pacate de la brutus nu o sa aveti vesti prea repede ca i-a crapat calcularetulLast edited by GFN; 2 December 2007, 22:34.Captain of the black pearl
Comment
-
-
Seara buna fratilor!
Am ajuns si eu acasa dupa un weekend cam greutz. Vineri seara am plecat sa sarbatoresc un Andrei si am ajuns acasa la 4 dimineata sambata. Am facut un dus, l-am luat pe varmiu sofer si am plecat direct la Parcul Carol. Pana la Ploiesti a condus el dar de acolo am preluat eu comanda :P.
A fost misto la Brasov, ma bucur ca v-am cunoscut pe toti. Varmiu, care n-are nicio treaba cu forumul asta si cu comunitatea loganitilor, a ramas foarte impresionat de actiune.
Imi pare rau ca nu am stat si eu cu voi la masa la mall si imi pare rau ca nu am ramas cu baietii la crosetat rachiu. A trebuit sa ajung la Sighisoara si d'aia am plecat mai devreme.
Pentru cei care au venit de la distante mai mari vreau sa va spun ca va respect, sunteti tari.
Am poze, am filmulet, dar o sa le pun maine pentru ca dupa seara de vineri, am bagat tare si sambata iar acum sunt terminat.
Comment
-
super tare fratilor frumos si eu tre sa fiu trecut la neseriosi dar ..scuza sambaata noaptea a trebuit sa pun muzica si chiar nu aveam cum sa aj la brasov mam odihnit si eu orcum supppperr tare((:~NU FUGI MAI TARE DECAT INGERUL TAU PAZITOR POATE ZBURA ~))
Comment
-
Eu nu am fost la intalnire, desi a fost pe lista. Singurul care ma poate ''scoate'' ar fi Brutus, daca isi aduce aminte ce am vorbit cu el. Eu regret mult ca nu am fost, dar la o intalnire viitoare(si cred ca nu sunt singurul) la nivel national voi fi prezent. Doresc foarte mult ca ''fenomenul'' sa ia amploare.
Comment
-
Nu sunt toti in poza asta , si imi ce scuze daca am facut vre-o confuzie ... am preferat sa nu scriu la cei care nu eram ct de cat mai sigur
Daca vedeti pe cineva ca lipseste , editati poza si adaugati nume si poza .Attached Files
Comment
Comment