Referitor la locatii de intalnire, ce ziceti de Bran-Moeciu. Am fost Acum 2 ani acolo si zona e superba! Cazare ieftina (era 27 euro camera cu doua paturi) si conditii excelente!, teleski, trasee montane si multe altele... ;) si nu in ultimul rand... mancarea e EXCELENTA!!!...
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BRUTUSANFnu are nicio legatura cu thread-ul
Comment
-
Originally posted by giurisici fabiansi eu sunt pentru bran-moeciusigpic
Comment
-
Originally posted by mareomEu sunt pentru orice, atata timp cat se tine si cat se aduna lume mai multa si masini mai multe. Chiar nu ma intereseaza in ce colt al tarii se tine, eu vin oriunde. M-am gandit si chiar daca din Timisoara nu vine nimeni, iau si eu ceva lume in si venim doar cu masina mea, dar daca acolo vad numai 4-5 masini va sparg
Comment
-
Originally posted by iulian_visChiar asa!
Banatenii is oameni de cuvant asa ca nu cred io ca daca e sa se faca ceva nu o sa vina mai multi.sigpic
Comment
-
Sa recapitulam confirmarile:
1. BRUTUSANF
2. Sp!ke cu "asupritoarea"
3. mareom
4. giurisici_fabian
5. gxg
6. supercar
7. sonykel
8. unic
9. iulian_vis
10. radu_lyn
11. valeriuciprian cu "asupritoarea"
12. crististreulea cu "asupritoarea"
daca am uitat sau daca am inclus abuziv pe cineva imi cer scuze si va rog sa creati un post nou in care sa includeti lista de mai sus cu modificarile de rigoare.
Comment
-
Super tare , in film acolo scria la um moment dat ca inmanau premiile de la Dacia , poate reusim sa facem un contract de sponsorizare cu Dacia si sa facem din asta un eveniment national. Eu zic ca ne-am strange cateva sute de loganuri pe putin , chemam si pe cei de la cartea recordurilor si sigur intram in ea.
Comment
Comment