pai dimineatza poate o sa fie liber.. dar spre dupamiaza nu cred.. eu tot poiana o prefer..
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mergem duminica in recunoastere prin poiana si vedem.eu zic ca totusi sa ne intalnim undeva in afata orasului(parcare carrefour) si de acolo ne impartim pe 2 sau 3 coloane ca sa nu ne pierdem pe drum,conduse de noi cei din bv.ramane de vazut dar poiana va fi full atunci.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Oameni buni, vad ca nu s-a mai adaugat nimeni pe lista celor prezenti. O pun eu din nou pentru ca deocamdata suntem prea putini pentru o intalnire nationala:
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12)???
13)???
...sigpic
Comment
-
loganisti din toata tara TREZITI-VA,sau sunteti loganisti doar cu numele.inteleg ca pt unii e greu sa vina pana la bv dar sunt oameni care nu au mai mult de 500 km dus-intors si nici nu au scris aici.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
haideti baieti treceti-va pe lista si veniti la brasov sa o facem lata ,este pacat ne strangem si noi o data sa iasa bine
mareom de mine poti fi sigur ca vin si chiar vreau sa te cunosc"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
eu inca astept sa-mi vina masina....mi-au zis ca pana pe 1-2 decembrie....posibil mai devreme...
in perioada asta oricum vreau sa merg la brasov, asa ca daca-mi vine pana atunci...dau si eu o fuga ! ( daca am cu ce !! )"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"
Comment
-
In momentul asta de la Buzau ar trebui sa fim eu, Adita PBZ-ul, Bezelbuth aka Dexter ;) , Cosmin cu RKU (e tare masina) si Ionut. Din 5 chiar daca nu venim toti, tot vom fi 2-3.
Comment
-
Originally posted by gigi-kentloganisti din toata tara TREZITI-VA,sau sunteti loganisti doar cu numele.inteleg ca pt unii e greu sa vina pana la bv dar sunt oameni care nu au mai mult de 500 km dus-intors si nici nu au scris aici.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARsa vedem daca intalnirea era la constanta...cati din brasov mai veneau
si asta e adevarat dar eu m-am referit nu la cei din constanta care stiu ca au multi km ci la cei care se dau mari loganisti si nu sunt departe de bv.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment