Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai dimineatza poate o sa fie liber.. dar spre dupamiaza nu cred.. eu tot poiana o prefer..
    sigpic

Comment

• mergem duminica in recunoastere prin poiana si vedem.eu zic ca totusi sa ne intalnim undeva in afata orasului(parcare carrefour) si de acolo ne impartim pe 2 sau 3 coloane ca sa nu ne pierdem pe drum,conduse de noi cei din bv.ramane de vazut dar poiana va fi full atunci.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Oameni buni, vad ca nu s-a mai adaugat nimeni pe lista celor prezenti. O pun eu din nou pentru ca deocamdata suntem prea putini pentru o intalnire nationala:

1) brutusanf
        2) spike
        3) iulian_vis
        4) golan 91
        5) unic
        6) drone
        7) mareom
        8) VENOX
        9) gigi-kent
        10)ionutz72
        11) dorutz
        12)???
        13)???
        ...
        sigpic

Comment

• loganisti din toata tara TREZITI-VA,sau sunteti loganisti doar cu numele.inteleg ca pt unii e greu sa vina pana la bv dar sunt oameni care nu au mai mult de 500 km dus-intors si nici nu au scris aici.

Comment

• haideti baieti treceti-va pe lista si veniti la brasov sa o facem lata ,este pacat ne strangem si noi o data sa iasa bine
            mareom de mine poti fi sigur ca vin si chiar vreau sa te cunosc
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

• eu inca astept sa-mi vina masina....mi-au zis ca pana pe 1-2 decembrie....posibil mai devreme...
              in perioada asta oricum vreau sa merg la brasov, asa ca daca-mi vine pana atunci...dau si eu o fuga ! ( daca am cu ce !! )
              "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

Comment

• In momentul asta de la Buzau ar trebui sa fim eu, Adita PBZ-ul, Bezelbuth aka Dexter ;) , Cosmin cu RKU (e tare masina) si Ionut. Din 5 chiar daca nu venim toti, tot vom fi 2-3.
                http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• Originally posted by gigi-kent
                  loganisti din toata tara TREZITI-VA,sau sunteti loganisti doar cu numele.inteleg ca pt unii e greu sa vina pana la bv dar sunt oameni care nu au mai mult de 500 km dus-intors si nici nu au scris aici.
                  sa vedem daca intalnirea era la constanta...cati din brasov mai veneau

Comment

• Originally posted by SUPERCAR
                    sa vedem daca intalnirea era la constanta...cati din brasov mai veneau

si asta e adevarat dar eu m-am referit nu la cei din constanta care stiu ca au multi km ci la cei care se dau mari loganisti si nu sunt departe de bv.

Comment

• stati linistiti ca vom face si la constanta
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• sa fiu sincer daca stateam in bucuresti veneam si la intalnirile din brasov asa lejer la doua saptamani pe putin,ca la cata motorina se consuma dus si intors e parfum.

Comment

• da stiu dar in brasov deocamdata se pregatesc pe forum intalnirile nu si in realitate dar vedem poate sa inceapa acolo bine si mai vedem
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• nu vedeti ca sunt decat vreo 3 sau 4 care posteaza pe forum din brasov?daca nu sunt oameni ce sa organizam?poate pe viitor ne vom strange mai multi

Comment

• pai da asta si asteptam sa vedem ce putere aveti acolo
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                                pai da asta si asteptam sa vedem ce putere aveti acolo

diseara stabilim si maine ne intalnim.postez eu poze cum am vorbit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google