sa faceti poze la locurile de intalnire si la membrii prezenti
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vine si HZE-ul. ;) - avionul negru de Buzau
Comment
-
pai asta vreau sa aflu care se lauda si care are tupeul sa se puna din lista ,cei care sunt din brasov si vorbesc aici pe forum si nu se trec 100% pe lista inseamna ca nu mai merita sa facem aceasta intalnire mai tarziu in brasovLast edited by SUPERCAR; 3 November 2007, 20:23."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Cred ca pana la urma vin si eu dar trebuie sa ajung pe la servici ca sa vb cu sefu meu sa imi dea liber pe 1 decembrie si chiar pe 2 adica sambata si duminica ca eu cred ca raman acolo si ma intorc a doua zi duminica...poate cine stie va ninge...ma mai dau si pe partie putin...sa sa fie super
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFda venim toti sa te luam si sa vorbim cu seful tau)
oricum va iesi super intalnirea daca vine si mareom si restul o sa fie super de super,mergem cu toti la un restaurant,poate si pe o partie undeva
Comment
-
ma, va sparg! nu mai modificati lista! adaugati-va la ea dar nu excludeti pe cei care s-au inscris deja!
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12) sa se puna si cei din brasov care vin sigur
13)...
14)...
30) crististreulea
31) Octavian__28 , am inteles ca si la el sta treaba cam asa
32) Cristi_XP mi-a spus neoficialDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment