ce show o sa iasa daca veniti si voi crististreulea, Octavian__28 , si sefu Cristi_XP
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poze de la prima intalnire logan club in brasov.membrii putini deocamdata dar siguri,poze cu locatia pentru intalnirea nationala de pe 1 decembrie.mai urmeaza poze dar le posteaza dorutz.Attached Files- IMAG0006.JPG (594.8 KB, 20 views)
- IMAG0007.JPG (546.5 KB, 16 views)
- IMAG0008.JPG (573.0 KB, 15 views)
- IMAG0009.JPG (621.6 KB, 14 views)
- IMAG0010.JPG (623.6 KB, 16 views)
- IMAG0011.JPG (629.1 KB, 11 views)
- IMAG0012.JPG (652.4 KB, 12 views)
- IMAG0013.JPG (627.6 KB, 18 views)
- IMAG0014.JPG (764.2 KB, 12 views)
sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Am actualizat lista :
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12) alinrehau
13)sa se puna si cei din brasov care vin sigur
14)...
15)...
30) crististreulea
31) Octavian__28 , am inteles ca si la el sta treaba cam asa
32) Cristi_XP mi-a spus neoficial
E bine asa ?
Comment
-
Originally posted by gigi-kentpoze de la prima intalnire logan club in brasov.membrii putini deocamdata dar siguri,poze cu locatia pentru intalnirea nationala de pe 1 decembrie.mai urmeaza poze dar le posteaza dorutz.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARmisto pozele,cred pe 1 decembrie o sa fie plina parcarea aia de masini
se gasec locuri daca e plina.macar sa ne strangem noi atatia.aia e parcare ca 200 locuri.gasim noi loc si oricum mai sunt si alte locurisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by SUPERCARma refeream la faptul ca or sa vina multi turisti si se umple parcarea aia de 1 decembrie...da sa speram ca nu va fi asa
sunt si alte parcari in poiana nu e asta problema.sa vina oameni si gasim noi parcarisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Lista userilor care au confirmat prezenta in data de 1 Decembrie la intalnirea nationala LoganClub :
Lista actualizata :
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12) alinrehau
13)sa se puna si cei din brasov care vin sigur
14)...
15)...
16) crististreulea
17) Octavian__28 , am inteles ca si la el sta treaba cam asa
18) Cristi_XP mi-a spus neoficial
19) supercar
Comment
-
Eu unu daca as cunoaste pe cineva la televiziune, ziar,radio etc. as mediatiza aceasta intalnire ca se pare a fi destul de reusita si eu zic ca merita asa ceva, insa voi stiti mai bine ca mine. Va salut!Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
da , ne-am gandit si la asta , dar chiar nu are cineva un om la vreo televiziune sau ziar ceva sa facem o chestie din asta ca nu ar fi rau
baieti cei care s-au ocupat pana acum de fluturasii pt intalniri locale ,va rog editati un fluturasi si pt brasov pe 1 decembrie
parca zenit si crististreulea ,haideti sa impartim si din astia ca mai este o luna pana atunciLast edited by BRUTUSANF; 5 November 2007, 00:48."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
cu stikerele se ocupa fratimiu din cate am inteles (gxg) dar ramane sa vorbiti cu el... am discutat si azi problema asta la intalnirea loganclub constanta de azi ... dar trebuie sa vorbiti mai repede ca el nu vine la brasov din cate stiu eu si sa le ia altcineva dak le face... totusi vorbiti cu el(gxg)My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...
Comment
Comment