Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BRUTUSANF
    stati oameni buni ca nu am inteles

10 ron stikerul ,deci toate 3 costa 30 ron sau nu am inteles eu bine?
    OFF TOPIC: 10lei setul de stickere, adica toate 3. acum sint disponibile. imi dati un pm si va trimit cu mesageria si e undeva pe la 4lei transportul. ar fi ideal sa va grupati pe oras si trimitem o singura data in acel oras.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• din brasov eu sunt unu.care mai vrea sa zica.in brasoc a nins belea asa ca o sa fie frumos pe 1 decembrie.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• bagatil si pe danutz pe lista ptr stickere
        sigpic

Comment

• Crististreulea , te rog sa imi aduci si mie la Brasov un set de stikere , iti dau banii acolo .

Comment

• Originally posted by crististreulea
            OFF TOPIC: 10lei setul de stickere, adica toate 3. acum sint disponibile. imi dati un pm si va trimit cu mesageria si e undeva pe la 4lei transportul. ar fi ideal sa va grupati pe oras si trimitem o singura data in acel oras.
            i-am anuntat pe intalnire bucuresti sa faca o lista cu cine vrea si o sa ia legatura cu tine
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

• vin si eu la intalnire daca suntem macar cei 20 din lista de mai sus.
              si vreau si sticker, cristireulea sa-mi aduci si mie unul la brasov.
              Ride Like The Wind!

Comment

• cristi cred ca o sa vrem si la ct niste stikere... o sa vorbesc cu baieti si te anuntam...

sigpic

Comment

• oricum se merita sa mergem,vedem si noi alte locuri plus ca o sa iasa frumos cu un gratar ceva

Comment

• Probabil la restaurant gratarul, ca de facut, ingheata carbunele )
                    Renault Scenic II
                    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• bogo supercar nu e supercar degeaba el faca jaru la gratar cu zapada

sigpic

Comment

• Poate-i ies jumere )))))))))))
                        Renault Scenic II
                        Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Salut. Sper sa nu se mai fi propus asta, ca nu am avut rabdare sa citesc toate 20 de pagini. Dar ce spuneti de Alba Iulia? Ne intalnim acolo, vedem ce este de vazut, am inteles ca sunt manifestari super
                          Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Nu cred ca Alba Iulia e o locatie potrivita... Daca vrei sa ramai peste noapte, nu prea ai unde, pe cand la Brasov ai mai multe oportunitati. Eu unul o sa ma duc peste noapte la Plaiu Foii (20% sanse) sau la Moeciu (80%). N-am de gand sa ma intorc in aceeasi zi.

Comment

• da da spike stai linistit ca gasim noi o cazare :> ;) am io pretenari pe la bran si moieciu cu pensiuni ;)
                              sigpic

Comment

• poate vine si sonykel cu noul lui mcv la brasov asa macar sa il scoata din rodaj

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google