Am eu gps si voi mentine coloana ca sa putem ajunge cu bine ,plus de asta au telefoanele mele si putem vorbi ,nu-ti face griji
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si eu gps ... prin brasov va fi mai greu, totusi e buna o harta imprimata aici cu traseul desenat ... ptr cei care nu stiu brasovul si nu au gps
o sa mergem intercalati cei cu gps-uri si daca ne rupem, vor trece in fata
Comment
-
-
Originally posted by CAnnabYSsi eu gps ... ptr cei care nu stiu brasovul si nu au gps
o sa mergem intercalati cei cu gps-uri si daca ne rupem, vor trece in fata, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Fratilor stati linistit ca nu este prima data cand merg in coloana ,daca este nevoie vom astepta ,de asta am spus sa imi stie toata lumea telefonul care va fi in coloana pentru a tine legatura cu cei care raman in urma la stop etc..."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
-
chiar daca la unii nu lea placut ideea.. eu cred ca e utila.. macar sa isi faca o idee cam cum ar fi traseu..Attached Filessigpic
Comment
-
1. brutusanf (Florin) 0723.304.320; 0765.251.820
2. CAnnabYS (Bogdan) 0742.428.397
Comment
-
Originally posted by unicchiar daca la unii nu lea placut ideea.. eu cred ca e utila.. macar sa isi faca o idee cam cum ar fi traseu.."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment