Sper sa va ajute! In caz ca mai doriti ceva orase sa adaug si sunt in lista cu toata placerea. Vad ca va strangeti cativa, tare mi-as dorii sa ajung si eu. Va salut!
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pentru Constana Brasov eu sunt de parere ca asta e o ruta mai bunicica.Attached Files
Comment
-
sunt 2 METRO unu la iesire spre SIBIU ( GHIMBAV metro 1) si unu pe calea bucuresti la iesire spre predeal ( pt cei caer vin din BUC ) ;)si vedem cum facem ori ne intalnim la unu ori la altu sau astia din bv ne impartim si va asteptam unu la un metro unu la altu ;)sigpic
Comment
-
eu zic sa facem asa.intalnirea initiala o facem in metro 2 adik cel dinspre predeal.de acolo plecam toti spre poiana.
si inca ceva,cati vin dinspre sibiu si vor sa ii astept la metro 1 in ghimbav?de acolo ii duc eu pana in metro 2 si ne intalnim toti.
inca un tel al meu:0788745121
0721351701sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Da este perfect dar trebuyie sa ne sincronizam sa nu pierdem foarte mult timp ,sa fim la 10 si inca ceva pana la urma mergem in poiana brasov ?
Singur nu este ocupat acolo sau mergem pana acolo si daca nu avem loc mergem in alta parte cum ziceti voi ,aici ma refer la toata lumea ?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment