Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sper sa va ajute! In caz ca mai doriti ceva orase sa adaug si sunt in lista cu toata placerea. Vad ca va strangeti cativa, tare mi-as dorii sa ajung si eu. Va salut!
    Attached Files
    Renault Scenic II
    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Pentru Constana Brasov eu sunt de parere ca asta e o ruta mai bunicica.
      Attached Files

Comment

• @alinrehau exact pe ruta veneam mi se pare cea mai scurta dar si cam aglomerata pe DN1.

Comment

• Supercar te inseli spunand ca e ruta cea mai scurta, daca te uiti mai atent scrie jos distanta pe care o parcurgi intre cele 2 orase,+ aglomeratia de pe DN1, mai ales in week-end.
          Renault Scenic II
          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Eu ma gandeam in sensul in care el ar pleca dimineata pe A1 pana in Bucuresti si s-ar alatura coloanei care pleaca de acolo Stiu ca distanta e mai mare dar eu as prefera sa o iau pe A1.

Comment

• mistoo la metro e bine ca avem parcare unde sa stam
              din cate imi aduc aminte parca metro e la intrarea in brasov de pe dn1 sau confund
              Last edited by GFN; 18 November 2007, 15:25.
              Captain of the black pearl

Comment

• sunt 2 METRO unu la iesire spre SIBIU ( GHIMBAV metro 1) si unu pe calea bucuresti la iesire spre predeal ( pt cei caer vin din BUC ) ;)si vedem cum facem ori ne intalnim la unu ori la altu sau astia din bv ne impartim si va asteptam unu la un metro unu la altu ;)
                sigpic

Comment

• cred ca ma repet a treia oara.... incercati prin toate metodele sai faceti sa vina pe GGD si MKR .. va rog frumos
                  Last edited by unknown; 18 November 2007, 18:08.
                  sigpic

Comment

• am mai spus ca cei care vin dinspre sibiu ii pot astepta eu si dorutz in parcare la metro 1.de acolo plecam toti spre poiana.poate unic ii asteapta pe cei ce vin pe dn1.

tel:0721351701
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Cei din constanta ajungeti si voi pana la ora 10 dimineata la parcarea de la metro ,la intrarea in brasov ?
                      "cromul este placerea mea"
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• deci pana la urma ne intalnim toti in parcare la metro,cel de pe dn1 dinspre predeal?

Comment

• Da este cel mai bine sa nu bantuim ca nebunii si plecam toti prin brasov sa vezi ochi bulbucati acolo
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• pai cei de la constanta tre sa plece de la 5 de aksa...ca sa ajunga...
                            sigpic

Comment

• eu zic sa facem asa.intalnirea initiala o facem in metro 2 adik cel dinspre predeal.de acolo plecam toti spre poiana.

si inca ceva,cati vin dinspre sibiu si vor sa ii astept la metro 1 in ghimbav?de acolo ii duc eu pana in metro 2 si ne intalnim toti.

inca un tel al meu:0788745121
                              0721351701

Comment

• Da este perfect dar trebuyie sa ne sincronizam sa nu pierdem foarte mult timp ,sa fim la 10 si inca ceva pana la urma mergem in poiana brasov ?
                                Singur nu este ocupat acolo sau mergem pana acolo si daca nu avem loc mergem in alta parte cum ziceti voi ,aici ma refer la toata lumea ?
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google