) Ne adunam vre-o 50 pana la urma ...
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Amadeusbuna dimineata! am citit mesajele voastre si vreau sa va spun ca in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie o sa fiu la Predeal asa ca o sa incerc sa dau o fuga la Brasov ca sa ma intalnesc cu voi. Mi se pare o idee laudabila sa facem intalniri de genul asta."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by silviu_79crististreulea: mi-ai trimis autocolantele?
nu vrea nimeni sa-i aduc ceva piese, accesorii, etc?
din pitesti vine careva?
sooky este din pitesti si ne onoreaza si el cu prezenta. are numarul tau de telefon si a zis ca te contacteaza sa mereti impreunaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by silviu_79brasovenii sa ma ajute si pe mine. ne intalnim la metro ghimbav sau la cel de pe alea bucuresti?
crististreulea: mi-ai trimis autocolantele?
nu vrea nimeni sa-i aduc ceva piese, accesorii, etc?
din pitesti vine careva?
pentru cei din pitesti daca vreti va astept eu in metro de la ghimbav ca sunt si eu pitestean cu sufletul chiar daca stau in brasov(masina e inscrisa pe arges)numai sa ziceti o ora si ne intalnim dupa care plecam toti spre metro de pe calea bucuresti.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Am si eu o intrebare pt brasoveni, trebuie sa ne gasim la Metro din zona pod, sau in alta parte.
Eu unul il stiu doar pe cel de unde sunt si Carrefour, Media Galaxy, Selgros, etc.
Sa stim si noi buzoienii unde sa ajungem.
Comment
-
Deci constantenii care vin , pot veni in Bucuresti si vor merge cu noi spre Brasov in coloana ,noi cei din bucuresti o sa ne strangem la Parcul Carol la farfurie la ora 7 diminieata pana la 7:30 dupa care vom pleca spre Brasov daca nu vor veni pe alta ruta
Lista actualizata a celor care merg la Brasov
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12) alinrehau
13) supercar
14) Aditza
15) avionul negru
16) crististreulea
17) Octavian__28
18) sooky
19) Raziel
20) bogdan kirk
21) Aditza
22) Cosmin
23) Bogdan
24) vlad
25) ionutz
26) CAnnabYS
27) silviu_79
28) giurisici fabian
haideti baieti faceti 30 ,este pacat
AMR 8 ZILELast edited by BRUTUSANF; 23 November 2007, 21:10."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Eu am toate sansele sa vin singur din TM asa ca voi lua nr de telefon ale celor care si le-au lasat aici si voi suna pe unu din voi cand intru in Brasov. Deci ramane intalnirea pentru ora 10? Nu de alta, dar sa stiu cand sa plec de acasasigpic
Comment
-
mareom stie ce zice, eu pe data de 1 decembrie nu am golanul acasa. golanul meu o sa fie la cluj. mama e programata joi pentru operatie la clinica de oncologie din cluj.
reactualizez lista cu un loganist in minus
1) brutusanf
2) spike
3) iulian_vis
4) golan 91
5) unic
6) drone
7) mareom
8) VENOX
9) gigi-kent
10)ionutz72
11) dorutz
12) alinrehau
13) supercar
14) Aditza
15) avionul negru
16) ....
17) Octavian__28
18) sooky
19) Raziel
20) bogdan kirk
21) Aditza
22) Cosmin
23) Bogdan
24) vlad
25) ionutz
26) CAnnabYS
27) silviu_79
28) giurisici fabianDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by mareomEu am toate sansele sa vin singur din TM asa ca voi lua nr de telefon ale celor care si le-au lasat aici si voi suna pe unu din voi cand intru in Brasov. Deci ramane intalnirea pentru ora 10? Nu de alta, dar sa stiu cand sa plec de acasa
eu la 09.30 sunt in parcare la metro de pe dn1 in ghimbav.la 09.40 plec spre metro de pe calea bucurestisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment