Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da da da mersi mult ......o sa facem si pozulici ;) )
    sigpic

Comment

• 1 Decembrie ! 2008! Sa aveti o zi pe masura! Numai bine la toti!
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• La multi ani Romania... Succes maine la intalnire baieti. Eu cum am zis nu pot veni desi mi-as fi dorit foarte mult. As vreau si eu niste stikere si mi-le ia SuperCar da stiu ca m-am trezit tarziu dar asta e... Daca se poate sa luati la voi eu as vrea 2 nu mai ptr spate dar daca nu se poate iau setul complet

sigpic

Comment

• grija la sosea ! conditii meteo nasoale!
          sa nu ramaneti inzapeziti pe acolo !
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu am masina echipata cu cauciucurile cu care m-am dat si la raliu si pe circuit. Oare am aderenta buna pe zapada? . Oricum venim spre Brasov prudent. De aceea plecam din vreme. Eu chiar acuma ma duc sa beau o cafea, bag benzina, verific gumele (pardon, slickurile), trezesc pe cine trebuie sa vina cu mine (adica soferul, ca eu nu conduc) si cam pe la ora 3:00 plecam din oras. Am auzit deja ca pe drumul Lugoj-Faget e o ceata s-o tai cu cutitul asa ca deja stim ca vom pierde ceva timp. Sa ne auzim cu bine in Brasov!
            sigpic

Comment

• hai ca mai trag si eu un pui de somn pana la 5jumate ... motorina e, stickere sunt, bagaje nema, bani fix de o guma turbo.

bigman ma dai o tura "professional style"?

Comment

• Am ajuns si eu acasa mai inainte si amu sa fac un dush sa plec. Nu ascund faptul ca in club, m-a pandit gandul sa renunt dar sincer, sunt atat de atasat de prietenii de pe loganclub incat nici macar nu mai conteaza nimic. Ne vedem la farfurie!!!

Comment

• offtopic... sunt sentimental amu... saptamana trecuta am fost acasa la BV, saptamana vitoare merg iara ca taie tata porcu... habar nu are ca ma duc si in dimineata asta... surpriza...sa vad daca placuta ori ba ) ) )

Comment

• Buna Dimineatza!!!)
                    a venit si ziua Z ,beti o cafea tare si la 6;30 ne vedem la Carol
                    Atentie la condus ,ziceau astia ca s-ar putea forma polei in unele zone
                    Captain of the black pearl

Comment

• bucurestiul este putiu ... fiuuuuu fiuuuuu face vantu :p

Comment

• se pare ca sunt primul care ajuns acasa din pacate pe la 12:30 am plecat din bv si acum cateva min am ajus acasa...

promit sa pun poze mai pe seara, acum trebuie sa plec... am o intalnire importanta...

Comment

• zine si noua cum a fost cati ati fost mai bine nu ne ziceai ca ai venit

sigpic

Comment

• a fost bine pana am plecat eu se stransese 20 de masini si tocmai ne pregateam sa pergem la mall sa bem o cafea cand, eu am plecat...
                            a fost destul de frig, parcarea de la metro era prina de zapada si s-au facut cerculete a fost frumos
                            la plecare m-am intalnit cu supercar pe drum (care nu a raspuns la flash-urile mele) el tocmai venea

... gata, am plecat!

Comment

• Originally posted by 2fast4u
                              a fost bine pana am plecat eu se stransese 20 de masini si tocmai ne pregateam sa pergem la mall sa bem o cafea cand, eu am plecat...
                              a fost destul de frig, parcarea de la metro era prina de zapada si s-au facut cerculete a fost frumos
                              la plecare m-am intalnit cu supercar pe drum (care nu a raspuns la flash-urile mele) el tocmai venea

... gata, am plecat!

poze frate.a fost belea cu toate ca a fost zapada,dar a intretinut atmosfera,cateva numere rupte.a fost misto rau.
                              sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• puneti poze cine a fost?

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google