da da da mersi mult ......o sa facem si pozulici ;) )
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La multi ani Romania... Succes maine la intalnire baieti. Eu cum am zis nu pot veni desi mi-as fi dorit foarte mult. As vreau si eu niste stikere si mi-le ia SuperCar da stiu ca m-am trezit tarziu dar asta e... Daca se poate sa luati la voi eu as vrea 2 nu mai ptr spate dar daca nu se poate iau setul complet
sigpic
Comment
-
Eu am masina echipata cu cauciucurile cu care m-am dat si la raliu si pe circuit. Oare am aderenta buna pe zapada? . Oricum venim spre Brasov prudent. De aceea plecam din vreme. Eu chiar acuma ma duc sa beau o cafea, bag benzina, verific gumele (pardon, slickurile), trezesc pe cine trebuie sa vina cu mine (adica soferul, ca eu nu conduc) si cam pe la ora 3:00 plecam din oras. Am auzit deja ca pe drumul Lugoj-Faget e o ceata s-o tai cu cutitul asa ca deja stim ca vom pierde ceva timp. Sa ne auzim cu bine in Brasov!sigpic
Comment
-
hai ca mai trag si eu un pui de somn pana la 5jumate ... motorina e, stickere sunt, bagaje nema, bani fix de o guma turbo.
bigman ma dai o tura "professional style"?
Comment
-
Am ajuns si eu acasa mai inainte si amu sa fac un dush sa plec. Nu ascund faptul ca in club, m-a pandit gandul sa renunt dar sincer, sunt atat de atasat de prietenii de pe loganclub incat nici macar nu mai conteaza nimic. Ne vedem la farfurie!!!
Comment
-
a fost bine pana am plecat eu se stransese 20 de masini si tocmai ne pregateam sa pergem la mall sa bem o cafea cand, eu am plecat...
a fost destul de frig, parcarea de la metro era prina de zapada si s-au facut cerculete a fost frumos
la plecare m-am intalnit cu supercar pe drum (care nu a raspuns la flash-urile mele) el tocmai venea
... gata, am plecat!
Comment
-
Originally posted by 2fast4ua fost bine pana am plecat eu se stransese 20 de masini si tocmai ne pregateam sa pergem la mall sa bem o cafea cand, eu am plecat...
a fost destul de frig, parcarea de la metro era prina de zapada si s-au facut cerculete a fost frumos
la plecare m-am intalnit cu supercar pe drum (care nu a raspuns la flash-urile mele) el tocmai venea
... gata, am plecat!
poze frate.a fost belea cu toate ca a fost zapada,dar a intretinut atmosfera,cateva numere rupte.a fost misto rau.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment