If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bai dar supercar unde e ma??? unde e constanteanul?
ce incidente au fost?
mi-e frica sa nu fi patit supercar ceva ca nu l-am vazut azi pe mess nici pe forum
supercar a intarziat.....cred k a ramas aici ....ca s-a circulat greu si pe la 3 era in sinaia ..... incidente minore ....:d io nu am vazut un stalp de 2 metri de la gard cand dadeam cu spatele) si celalalt l-a vazut dar a venit tare ) el si -a spart spoilerul a fost mai rau.....la mine doar numarul indoit si suportul spart ;)
nu stiti mi-a luat super car stikerele??? a cumparat ceva stikere? l-as suna dar mie ca doarme sau cine stie asa ca mai bine ma abtin dar n-am rabdare pana maine D
s-ar putea sa-ti fi luat ......canabyz avea la el stikere.......poti sa il sujni k sigur e la o bere cu baietii ca poate a ramas aici dak nu e pe drum ...conduce ;)
...incidente minore ....:d io nu am vazut un stalp de 2 metri de la gard cand dadeam cu spatele) si celalalt l-a vazut dar a venit tare ) el si -a spart spoilerul a fost mai rau.....la mine doar numarul indoit si suportul spart ;)
lasa ca era sa o fac eu mai urat... cand am ajuns in parcul carol... nu am observat gheata de pe jos si cand am pus frana ... m-am dus sanie... deja ma gandeam in ce masina sa intru noroc, m-am oprit cu o roata pe bordura la 10 cm de o ghereta si la 50 cm de o masina...
concluzia... in cazul asta, cauciucurile de iarna/abs/trc sunt INUTILE!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment