Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nice pictures guys!
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• nu mai are nimeni poze de pus?..
      sigpic

Comment

• ceva filmulete nu aveti ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sa ajunga fabian acasa, ca avea niste cercuri pe aparatul lui.

Comment

• bai frate .... eu am stat acasa cu treburi, voi v-ati dus la Brasov, unde sunt pozele? sau suntei blocati pe DN1?
            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Daca ai sa cauti putin mai sus ai sa gasesti doar vreo 85 de poze...
              sigpic

Comment

• Sory ,m-a furat peisajul
                http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Pentru cei ce au fost la intalnirea cea mare, cred ca ar fi bine sa se faca o prezenta , sa fim siguri ca au ajuns cu totii acasa cu bine, .
                  , sunt cu ochii pe voi !
                  :thumbsup:

Comment

• eu am ajuns acasa cu bine si tin sa multumesc baietilor din bucuresti brutus,fabian,dantes si Spike pe care ii astept la vara in delta la bunici mei la o ciorba de peste

Comment

• numa pe ei ?pe noi nu ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• are si bunicamea 3 camere daca avea hotel va invitam pe toti )

Comment

• SUPERCAR nu a apucat lumea sa te cunoasca.. ai intarziat.... a fost si drumu lung...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by CAnnabYS
                            da ce crezi ca eu stiu? ) o sa le numar eu ... vreo 7-8, si mai zicea sonykel ca vrea si el dar nujt ce-a facut supercar... creca a cheltuit banii prin tragoviste )
                            da nici tu nu ai zis nimic...eu de unde sa stiu ca tu ai stikere? ca luam si eu

Comment

• Am ajuns acasa... Poze o sa pun mai tarziu ca sunt obosit tare. "Am muncit" cu Dantes pana la 6 dimineata si sunt rupt de oboseala ca n-am dormit decat 5 ore. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa ne intalnim. Data viitoare o s-o facem si mai lata.

Comment

• Originally posted by SUPERCAR
                                eu am ajuns acasa cu bine si tin sa multumesc baietilor din bucuresti brutus,fabian,dantes si Spike pe care ii astept la vara in delta la bunici mei la o ciorba de peste
                                Si pe mine , ca eu le-am dat telefon sa te astepte in momentul cand m-am intersectat cu tine aproape de BV .Imi pare rau ca nu ai ajuns mai repede ca vroiam sa iti admir masina,o urmaresc demult.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google