filmuletul cu caruta mea e pe aici? cind m-am facut de ris, de...
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by SoNyKeLpai nai zis ma ca te duci cu pariniti? ce vroiai sa ne auto invitam
si cine are curaj sa plece cu u cu slikurile tale si pe serpentine si pe zapada si fara abs unde mai pui ca esti si un mic shumi acolo in adancu sufletului
Comment
-
Originally posted by Sp!keSper ca n-a patit nimic, stiu doar ca are calculatorul defect... sper sa fie bine. Fabiane voi ati plecat impreuna, ne ajuti cu un raspuns? A ajuns bine acasa?Captain of the black pearl
Comment
-
Eu am aflat vineri la 12 ca nu mai plec pe 3 decembrie ci pe 16. Si mi s-a aprins beculetu ca vreau sa vin la brasov vineri pe la 9 cand eram la aqua . Dar mi-a fost frica de drum, pt ca se anuntase inghet si zapada. Asta e, data viitoare.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
hai ma, ca ma filma cineva, in afara de prietena mea...
era zapada aia asa alunecoasa si am zis sa ma dau nitel mare, sa fac niste cerculete... Cauciucurile total neadecvate mi-au jucat feste si la un moment dat am oprit motoreanu'. Nu reuseam sa iau viteza deloc )
Comment
-
Vdo
Branbelvedere120.jpg
Branbelvedere122.jpg
Branbelvedere123.jpg
Asta e loganu' lui VLAD care l-am adus la intalnirea nationala si a fost cu voi in POIANA BRASOV ;)sigpic
Comment
-
m-am semnat si eu pe pozaAttached Filessigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Am pus si eu semnatura sa ma cunoasca lumeaAttached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment