cine stie poate ar sponsoriza dar ar trebui sa fie ceva foarte exact sa avem aprobari ptr parcare sa avem semnaturi din care sa reiasa ca toti care zic ca vin sunt obligati sa vina etc...
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ai dreptate, dar asta poate fi scanteia.
Eu cred ca daca ne adunam 30 de masini e OK.
Inca nu ma pot pronunta nici eu daca vin, dar daca o fac mai aduc cel putin inca un Logan.
Comment
-
fratilor a fost o sugestie dar daca nu se va tine acum cand am starnit lumea nici nu o sa mai se tina de curand
nu este obligatoriu poiana brasov am zis undeva unde pot veni toti din toata tara"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
O intalnire nationala trebuie sa tina cel putin 2 zile si sa aibe si loc de cazare. Cum a zis si Floryn trebuie sa se lase cu distractie,vin fiert, etc. Poate nu e prea buna aleasa data pt intalnirea nationala dat fiind ca e luna cu cele mai multe cheltuieli.Ideea insa e buna cu intalnirea nationala, dar poate o facem prin extrasezon ca sa aibe cat mai multi bani si sa gasim si cazare ieftin. Eu unul oricat de mult mi-as dori sa vin la intanirea nationala din 1 decembrie nu cred ca o sa pot pune deoparte banii necesari pana atunci( eu aproximez la vreo 3-400 Ron din care 150 roni motorina)
MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
eu nu cedez eu merg inainte dar vad ca unii vor si cazare nu stiu ce sa zic ,nu trebuie musai cazare nu trebuie sa ramai peste noapte acolo asta poti face la vara acum doar este "un exercitiu" sa vedem cat de multi ne putem strange ca pt la anul in vara putem sa facem intalnirea de 2 zile
eu as dori ca de 2ori pe an sa ne intalnim in tara si in fiecare sfarsit de saptamana tot anul
asa as vrea sa se tina aceste intalniri ,noi trebuie sa-i starnim putin pe toti nu intelegeti ,asta este ideeaLast edited by BRUTUSANF; 15 October 2007, 21:30."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Daca intr-un final o sa iasa ceva frumos ar fi o idee sa fie invitata speciala si "Cea mai frumoasa femeie de pe forum". Fiind si prezentatoare a unei emisiuni despre masini la tv ar putea sa faca si un reportaj sau ceva de genul despre LoganClub si despre intalnire. Ar fi super interesant...numai sa iasa ceva pana la urma si sa fie prezenti cat de multi useri posibili...In tara momentan.
Comment
-
Am auzit ca in bucuresti sunt anumite firme de publicitate care iti dau 200 euro sau chiar mai mult ( in functie de marimea reclamei ) ca sa iti pui timp de 1 luna o reclama pe masina si sa mergi 600 KM , parca , in luna respectiva cu reclama pe masina. Asa ca va puteti gasi sponsor foarte usor , voi cei din bucuresti. Aveti idee daca in constanta sunt firme de genul acesta ? Ca 200 euro ar acoperi lejer costurile pentru carburant , ar ramane chiar si de cazare
Comment
-
Si in CLUJ o fost ceva de genu si o zis acum de cateva zile la TV ca o dat faliment...
PS: ca sa faci contract cu ei tre sa platesti 500E + TVA (asta daca faci contract pe 2 ani cu ei) si 1000E + TVA (pt 4 ani de contract), masina tre sa fie tot timpu curata si parca nu ai voie sa iesi cu ea din oras......de doi lei :p
Comment
Comment