Foarte misto filmul facut de olandezi. Am intrat si pe www.dacialoganmcv.nl si e chiar interesant site-ul lor
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am consimtamantul "asupritoarei" mele.
Mai adaugati un Logan la lista.
Comment
-
wow!!! avem si un buzoian!
1. BRUTUSANF
2. Sp!ke cu "asupritoarea"
3. mareom
4. giurisici_fabian
5. gxg
6. supercar
7. sonykel
8. unic
9. iulian_vis
10. radu_lyn
11. valeriuciprian cu "asupritoarea"
12. crististreulea cu "asupritoarea"
13. drone
haideti baieti ca se poate! n-or fi olandezii mai tari ca noi! doar i-am batut si la fotbal!
Comment
-
gataaaaaaaaaaaaaaaa
si eu am consitamantul din partea asupritei mele oricum veneam chiar daca divorta de mine dar ca niciodata am ramas surprins ,nu a zis nimic si cred ca o sa imi de-a in continuare mancare calda cea ce inseamna ca nu s-a suparat)
dar cred ca si eu o sa vin cu remorca (asupritoarea)
fratilor trebuie sa depasim cele 52 de masini ale olandezilor si trebuie sa facem reclama mare acestui eveniment prin editarea unor fluturasi pe care ii punem pe loganuri ,asa putem sa atragem foarte multi participanti viitori forumisti si loganisti
ideea mea si a lui crististreulea sper ca o sa aibe efect
ce credeti ?Last edited by BRUTUSANF; 16 October 2007, 22:22."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by sonykella mine e mai greu am vorbit si eu cu asuprita... si zice da cum sa nu dute...
pauza 5secunde... ca student ai si reducere pe CFR deci iesi ieftin..."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
off topic @Sonikel, vrajeala mai mare ca asta eu n-am auzit. Si a mea e full option si mi-a venit in 47 de zile... asa ca ia masuri!!!
on topic... @BRUTUSANF buna idee cu fluturasii!! maine incerc sa concep ceva gen fluturasi, ii supun spre aprobare pe forum, si daca or sa se aprobe, o sa incep sa impart in parcarea de la mine de la serviciu (sunt vreo cel putin 30-40 de golani pe-acolo).
Comment
-
totusi adica daca miau dat un vin o serie de motor... doar nu pot sa scoata masina cu seria sa zicem 0002 0003 0005 0006 0007 si dupaia sa mi-o fabrice pe a mea 0004??? nu? maine la dau mail azi am avut niste treburi pe la munca probleme cu masina si am avuto o zi grea maine poate imi fac ceva timp
sigpic
Comment
-
Originally posted by Sp!keoff topic @Sonikel, vrajeala mai mare ca asta eu n-am auzit. Si a mea e full option si mi-a venit in 47 de zile... asa ca ia masuri!!!
on topic... @BRUTUSANF buna idee cu fluturasii!! maine incerc sa concep ceva gen fluturasi, ii supun spre aprobare pe forum, si daca or sa se aprobe, o sa incep sa impart in parcarea de la mine de la serviciu (sunt vreo cel putin 30-40 de golani pe-acolo).
chiar te rog ,asta este si idea sa-i agatam frumos si crististreulea o sa faca ceva ,dar da-i si tu bataie pt astea ,si ar trebuie sa afle mai multa lume despre asta de pe forum vorbesc si sa se puna in miscare pana atunci o campanie in toata tara
spike nu uita sa fie si sigla ,neaparat
sonykel te cred ,eu am sta o luna si simteam ca turbez dar tu ... ?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment