Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brutus, daca sunt in B o sa vin sigur la intalnire.

S-ar putea sa trebuiasca sa plec din B dar nu e sigur.

Comment

• iulian_vis incearca sa vii este foarte important ,sper sa ne lase vremea ,oricum eu voi veni chiar daca ploua sau ninge macar 10min si tot vin (asta inseamna un loganist adevarat ,si la bine si la greu )

sonykel mai ia niste distonocalme nu mai este mult ,asta e alta data invatare de minte punct ochit ,punct lovit
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

• In seara asta am batut saua sa priceapa iapa ("asupritoarea")... i-am spus despre Brasov, si dupa o scurta partida de a venit si raspunsul: "mergem!, ai auzit: MERGEM IMPREUNA, daca-ti inchipui ca mergi singur i-ati adio!"... asa dar ... (oricum, am trecut-o pe lista... parca am stiut) doamne ce mult imi iubesc nevasta!!! . Deci pana dupa 1 decembrie o sa fiu un ingeras... ;)

Comment

• Originally posted by Sp!ke
          In seara asta am batut saua sa priceapa iapa ("asupritoarea")... i-am spus despre Brasov, si dupa o scurta partida de a venit si raspunsul: "mergem!, ai auzit: MERGEM IMPREUNA, daca-ti inchipui ca mergi singur i-ati adio!"... asa dar ... (oricum, am trecut-o pe lista... parca am stiut) doamne ce mult imi iubesc nevasta!!! . Deci pana dupa 1 decembrie o sa fiu un ingeras... ;)
          mai nu stiu cum dar ne asemanam din mai multe puncte de vedere
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• imblanzitorii de neveste)
            hai ca m-am distrat asa de dimineata
            Captain of the black pearl

Comment

• BRUTUSANF pa mine nu mai trecut pe lista... bv mane sti doar ca vin orcand oriunde cu orce
              sigpic

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                pai mai da-i telefon la aia poate o aduce pana atunci
                dar eu nu inteleg de ce a durat atat de mult?
                scriam la vocea clientului in locul tau ,are ceva modificari ?
                La MCV-uri termenul foarte mare este din cauza cererilor foarte mari.
                Dealerii au obiective de livrari. Crezi ca nu ar vrea sa livreze cat mai repede masinile si sa isi ia comisioanele.
                Doar lucreaza si ei in vanzari, si sa vinzi inseamna sa faci bani.

Si in alta ordine de idee, si eu sunt cu "asupritoarea".
                Mama ce "cariera" o sa faca cuvantul asta!!!!!!!!
                http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• Originally posted by GOLAN91
                  BRUTUSANF pa mine nu mai trecut pe lista... bv mane sti doar ca vin orcand oriunde cu orce
                  tati , nu eu am facut lista aia ci spike dar oricum de tine stiu sigur ca vii nici nu-mi fac probleme
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• 1. BRUTUSANF
                    2. Sp!ke cu "asupritoarea"
                    3. mareom
                    4. giurisici_fabian
                    5. gxg
                    6. supercar
                    7. sonykel
                    8. unic
                    9. iulian_vis
                    10. radu_lyn
                    11. valeriuciprian cu "asupritoarea"
                    12. crististreulea cu "asupritoarea"
                    13. drone cu "asupritoarea"
                    14. Golan91

Alex, nu te-am trecut pt ca ai fost foarte evaziv... n-am stiut ce sa cred, am zis sa te las sa te hotarasti (mai ales ca depinzi de tatal tau).

Florin (Brutusanf)... n-am reusit sa fac fluturasii azi pt ca am fost la Constanta (poate maine voi fi mai liber)

Off topic... n-am vazut nici-un logan inscriptionat "LoganClub" in Constanta

Comment

• pai daca nu neai anuntat...

sigpic

Comment

• Pun stikarele doar la adunari cu dublu adeziv si le dau jos dupaia... daia nu iai vazut ))
                        Si daca nu pot veni cu taicamiu(din X motive) poate am loc in vrun logan....
                        sigpic

Comment

• Originally posted by GOLAN91
                          ......
                          Si daca nu pot veni cu taicamiu(din X motive) poate am loc in vrun logan....

Se gaseste un loc si pentru tine, stai linistit ;)

Comment

• nu-i nimic ,nici noi nu stam prea bine dar in viitor o sa fie obligatoriu si trebuie sa ne gandim la o sursa de a le produce in cantitate mai mare
                            de aceea va rog veniti la intalniri pt ca avem mare nevoie de voi pt a discuta foarte multe pt acest forum ,fabricarea stikerelor in cantitate mai mare ,producerea unor tricouri cu logan club si multe altele

spike pune stikerul si tu pe masina ,hai sa le aveti montate pana duminica ,modelul il aveti ,ori ca la mine ori ca la golan91

aceeasi rugaminte am si pt cei care au fost la prima intalnire

fabian ,gabriel si imi cer scuze nu mai retin numele celor 2 ,unul cu masina albastru si unul cu masina argintie care a venit ultimul
                            Last edited by BRUTUSANF; 17 October 2007, 17:50.
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

• Contati si pe mine....dar eu cred ca vin cu radu_lyn

Comment

• Originally posted by MACHE
                                Contati si pe mine....dar eu cred ca vin cu radu_lyn
                                imbucurator dar de masina aveam nevoie cel mai mult
                                oricum esti bine venit alaturi de prietenu lmeu lyn care-l salut pe aceasta cale
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google