Oricum avem timp sa strangem si bani si sa sa se hotarasca si cine mai vrea
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mai baieti si eu zic la fel ideea este sa vina foarte multa lume la intalnire ca de asta este nationala dar sa vedem ca daca vin multi si nu avem unde sta este nasol ideea este ca unii vor sa ramana peste noapte acolo ,inca sunt probleme ,eu ziceam ca se sta de dimineata pana mai pe seara daca si timpul ne permite dar vom vedea ce ne ofera zona"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by FLORYN, Baieti vreau sa va felicit pe toti pentru entuziasmul de care dati dovada. Sunteti foarte tari frate. Be bune, nu vreau sa se inteleaga altceva, sincer va apreciez.
Cu stima , FLO>"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by FLORYN, Baieti vreau sa va felicit pe toti pentru entuziasmul de care dati dovada. Sunteti foarte tari frate. Be bune, nu vreau sa se inteleaga altceva, sincer va apreciez.
Cu stima , FLO>
Nu bag mana in foc dar mi-au mai spus doi prieteni ca vin. Sper sa fie asa.
Comment
-
mai baieti apreciez curajul si dorinta de a merge la brasov la o intalnire loga.. dar poate ca ar trebuie sa va ganditi ca nu va duceti cu trenul si dai 1 mil dus intors sau cat e un bilet. .ganditava ca merge cu masina si dupa ca cum ar trebuie fiecare membru cu masina lui ..deci fiecare isi pune benzina cam 2 mil si un pic ..+ macancare + 2 3 Sucuri pe drum + pe acolo ceva ca un o sa stai in padure la barfa. in decembrie ..io nu cred ca va dau bani afara din casa sa va plimbati pana la brasov si inapoi. faceti un calcul mic cat va trebuie si porma discutati. .dar de visat nu va costa nimic .http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
La vara o sa facem una si mai mare.
Si nu ma deranjeaza daca fac o plimbare pana la BV si ma intorc seara acasa sa ii cunosc pe Brutus & Co.
Comment
-
da este foame de bani side aceea ziceam ca nu trebuie sa ramai peste noapte ,sunt 2 optiuni dealtfel ,cine vrea sa ramana peste noapte acolo pt ca vine cu sotia poate sa o faca cine nu poate sa plece ,este alegerea lor si oricum intalnirea este doar sambata toata ziua
probabil ca cei care raman vor sa bea ceva si sa mai stea pana a 2a zi este oarte bine ,nu mi-am dat seama sa va fi spus asa de la inceput ,fiecare sta cat vrea acolo doar sambata sa fim cu toti ,de altfel am mai spus si o mai repet ,aceasta intalnire este un exercitiu pt a vedea cati ne putem strange pt cea din vara ,pt a ne cunoaste si noi mai bine ,pt a vedea ce cat suntem noi in stare si de ambitiosi sa ne strangem laolalta ,nici eu nu am bani sa dau si la altii sau nici pe mine nu ma dau baniii afara din casa dar eu as face orice efort este posibil pt a ma intalni cu prietenii mei forumistii cea ce inseamna ca suntem o familie la bine si la greu"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Logan-isti din toate colturile, uniti-va!!!!!!!!
Comment
-
pai si care vin de la timisoara ...conduc atatea ore sa stea juma de zi ...si dup-aia acasa ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment