Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai oameni buni cred ca nu vorbesc romaneste ,cei care vor sa ramana sunt bine veniti acolo se gaseste ceva cei care vor sa plece ,pleaca este decizia lor ,eu sunt din bucuresti si s-ar putea sa raman pt a 2a zi nu stiu exact dar intalnirea repet doar sambata pe 1 decembrie este
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Cine e de prin zona nu poate sa vb la o pensiune pe la Bran-Moeciu si facem un show puternic acolo,ziua la masini seara la palinca,n-ar fi mai bine asa? Am strange si un acont de fiecare intr-un card ceva la un tip din zona care sa rezerve pensiunea,eu asa cred ca ne-am cunoaste mai bine,eu vreau sa vin dar pt. 3-4 ore nu merita sa bat atata drum.

Comment

• Originally posted by RamboX
        Cine e de prin zona nu poate sa vb la o pensiune pe la Bran-Moeciu si facem un show puternic acolo,ziua la masini seara la palinca,n-ar fi mai bine asa? Am strange si un acont de fiecare intr-un card ceva la un tip din zona care sa rezerve pensiunea,eu asa cred ca ne-am cunoaste mai bine,eu vreau sa vin dar pt. 3-4 ore nu merita sa bat atata drum.
        rambox nu prea citesti thread-ul sa vezi ca s-a discutat aceasta problema ,ca sa fi pe faza citeste-l

am vb in brasov pt ceva locuri de cazare unde , cum , preturi ,asteptam raspunsuri ,oricum mai e pana atunci
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Eu oricum nu cred ca o sa raman peste noapte. O sa plec devreme din Timisoara, ca sa ajung dimineata acolo si seara o sa plec inapoi. Sper sa merite drumul. Oricum eu vreau si sa ma dau pe niste trasee de acolo
          sigpic

Comment

• Originally posted by mareom
            Eu oricum nu cred ca o sa raman peste noapte. O sa plec devreme din Timisoara, ca sa ajung dimineata acolo si seara o sa plec inapoi. Sper sa merite drumul. Oricum eu vreau si sa ma dau pe niste trasee de acolo
            da man este ok ,vino cu oamenii caci cu asta ne ocupam si da un exemplu celorlalti care nu pot sa conduca foarte multi km
            daca totusi te simti obosit ramai ,asta vommai vb dar deocamdata nu prea se avanta nimeni nu stiu ce se intampla
            "cui nu-i place , valea"

Comment

• Nu mai spun nimic ca-mi sariti in cap, clar ca ramane Brasov, dar ca sa fie echitabil pt toata lumea era mai buna o locatie mai centrala, Sibiu spre ex.
              Nu promit, dar am sa fac tot posibilu' sa fiu si eu pe 1 Dec. acolo.
              E distanta mare...aproape 900 km intr-o zi (Arad-Brasov). De stat peste noapte nici o sansa, canci bani.

Comment

• @Octavian___28: Din cate tin eu minte distanta de la Sibiu pana la Brasov nu este deloc mare (aprox. 70-80 km) asa ca este foarte bine Brasov ca pe acolo sunt niste trasee numai bune de probat (pentru cine doreste sa le probeze).
                @BRUTUSANF: man, eu nu stiu cu ce oameni o sa vin pentru ca dupa cum bine se observa nu prea se misca nimik nici macar la intalnirile din Timisoara. Oricum inca mai este destul timp pana pe 1 Decembrie. Eu abia astept.
                sigpic

Comment

• Originally posted by mareom
                  @Octavian___28: Din cate tin eu minte distanta de la Sibiu pana la Brasov nu este deloc mare (aprox. 70-80 km) asa ca este foarte bine Brasov ca pe acolo sunt niste trasee numai bune de probat (pentru cine doreste sa le probeze).
                  @BRUTUSANF: man, eu nu stiu cu ce oameni o sa vin pentru ca dupa cum bine se observa nu prea se misca nimik nici macar la intalnirile din Timisoara. Oricum inca mai este destul timp pana pe 1 Decembrie. Eu abia astept.
                  si eu va astept dar asa este nu prea se baga nimeni
                  iar pt 80 km in plus nu stiu nu am cuvinte
                  am ramas mut este totul mort pe aici
                  devotament logan club 0 nu stiu raman dezamagit total
                  asta e
                  poate la vara o sa avem noroc desi ........
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Inca nu este cazul sa ne dam batuti. Daca de acum intr-o luna nu ne adunam macar vreo 20-30 de masini atunci putem spune ca intalnirea nu va avea loc. Dar in cazul asta tind sa cred si eu ca nici la vara nu vom avea mai mult succes.
                    Haideti constantenilor, ca voi sunteti multi. S-ar putea ca de voi sa depinda aceasta intalnire. Fara voi sigur nu ne adunam destui.
                    sigpic

Comment

• punetiva cauciucurile de iarna, lanturile,si niste antigel ca aici ninge...
                      sigpic

Comment

• nu ne sperie nimic ,sa nu fie inchis drumul in rest ...
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Sibiu Brasov sunt numai vreo 160 nu 80.
                          Neesential.
                          De 200 lei tre sa bag benzina, mai vreo 150 sa am la mine macar. Deci in jur de 100 Euroi... 50 am ''extra'' mai vreo 50 sa produc.
                          Mai fratilor, e greu cu banii astia )
                          Nu mi-e frica de condus atata, scopu' e maret. Sa vedem intr-o luna ce se mai poate face.

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                            Sibiu Brasov sunt numai vreo 160 nu 80.
                            Neesential.
                            De 200 lei tre sa bag benzina, mai vreo 150 sa am la mine macar. Deci in jur de 100 Euroi... 50 am ''extra'' mai vreo 50 sa produc.
                            Mai fratilor, e greu cu banii astia )
                            Nu mi-e frica de condus atata, scopu' e maret. Sa vedem intr-o luna ce se mai poate face.
                            vezi tu cum rezolvi
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

• o sa incerc sa ajung si yo pe acolo. sper sa fie kt mai multe logane.
                              un apropo: sa gandit cineva sa facem ceva gen vw fest? la un dealer dacia, cu un concurs,etc?
                              http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                              : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

• Originally posted by ggd_87
                                o sa incerc sa ajung si yo pe acolo. sper sa fie kt mai multe logane.
                                un apropo: sa gandit cineva sa facem ceva gen vw fest? la un dealer dacia, cu un concurs,etc?
                                pai da poate daca se fac concursuri poate se sinchisesc sa vina la intalniri
                                mai intai veniti la intalniri pur si simplu si vedem noi dupa aceea
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google