Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• este bine baieti ocupativa si aflati si eventual si preturi sa vedem cum stam cu banii si vedeti in ce stare este poligonul
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by gigi-kent
      unic la iesire din bartolomeu in DN1 este poligonul auto si avem loc suficient pt toti.acolo putem pune tara la cale si vedem apoi.daca nu si la carrefour e bine ca e loc destul.

hai vb cu asupritoarele ca le duceti la munte

la crrefour?...hmmm.. avand in vedere ca e sambata si mai e si sarbatoare...pot sa pariez ca tot omu se duce la cumparaturi..si o sa fie full.. si nu o sa avem lok de desfasurare...
      sigpic

Comment

• Originally posted by unic
        la crrefour?...hmmm.. avand in vedere ca e sambata si mai e si sarbatoare...pot sa pariez ca tot omu se duce la cumparaturi..si o sa fie full.. si nu o sa avem lok de desfasurare...
        atunci ramane la poligon ?
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• hotel ptr cazare e chiar la parau de jos... dak nu se vrea in orash..apartine de o benzinarie..numai ca tre sa fim mai multi care cunoste zona.. dak cumva se rupe gurpa sa stie fiecare unde sa mearga...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Sp!ke
            Asta a fost ultima lista:

1. BRUTUSANF
            2. Sp!ke cu "asupritoarea"
            3. mareom
            4. giurisici_fabian
            5. supercar
            6. sonykel
            7. unic
            8. iulian_vis
            9. radu_lyn
            10. valeriuciprian cu "asupritoarea"
            11. crististreulea cu "asupritoarea"
            12. drone cu "asupritoarea"
            13. Golan91
            14. MACHE

Va rog sa copiati lista in postul vostru cu modificarile de rigoare... Tks

lipseste GGDu din lista pe el si pe MKR ii vreau neaparat la intalnire..
            sigpic

Comment

• noi ne ocupam de locuri voi va ocupati de GGD si MKR sa fie prezenti ..
              sigpic

Comment

• da o sa-i prindem noapte la colt de strada le punem un sac in cap ii legam cu lanturile ii aruncam in portbagaj si ii aducem...

sigpic

Comment

• cu masinile lor nush cum faceti !
                  )
                  sigpic

Comment

• Nush ce sa zic cam greu cu locatia...
                    Cel mai bine ne intalnim frumos ca oameni in parcare la Carrefour bv evident si acolo discutam unde sa mergem etc.
                    Ca orcum nu stim ce vreme va fi ce bani va avea fiecare etc...
                    Eu asta mi se pare cea mai buna solutie , ca cel mai bine ne punem de comun acord fata in fata nu batand din clape...
                    Vedem si cine pleaca in aceasi zi cine sta pana duminika etc...
                    Ce ziceti ??
                    sigpic

Comment

• carrefourul e f aglomerat eu as prefera metro sau sell
                      sigpic

Comment

• Originally posted by unic
                        cu masinile lor nush cum faceti !
                        )
                        le bag eu in mcv...

sigpic

Comment

• sa vedem ce raspuns primim de la cel are nea promis vila la bran si loc de parcare.. si dupaia ne reorganizam.. dar vreau sai stiu pe cei care spun ca vin si chiar vin si cei care numa spun ca vin si atat.. din cate am observat uni sunt cam nehotarati si pun pariu ca o sa dea inpoi in ultimu moment.. cu cristi ati vb?.. am inteles ca are unele prob si nu se stie dak poate venii
                          sigpic

Comment

• eu am spus de acum vreo 10posturi nu contati pe mine ptr ca cei de la dacia m-au informat ca masina nu va veni mai devreme
                            deci eu fac parte din categoria ce lor care se retrag de acum dar pot aparea in ultimu moment

sigpic

Comment

• -1.. haide aratativa..
                              sigpic

Comment

• Nici eu nu pot sa bag mana in foc si sa spun ca vin sigur suta la suta....Dar am sa fac tot posibilul sa fiu acolo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google