Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fara suparare dar cine poate sa zic 100% dinainte cu o luna ca va fi prezent?

sigpic

Comment

• tocmai asta e ideea... ne agitam la gogosari... si pana la urma o sa fie o poveste..
      sigpic

Comment

• Pe mine nu mar retine dacat banii....De asta nu pot spune sigur daca vin sau nu....Cine stie ce probleme o sa mai am sau pentru ce o sa-mi trebueasca bani

Comment

• pai sincer nu se poate sa zicem ca da nu stiu cine are curaju sa zic domne eu zigur vin 100% ca dupaia va fi balacit pe forum... ca nu sa tinut de cuvant

sigpic

Comment

• nimeni nu va obliga sa veniti.. va cred ca finantele conteaza cel mai mult...ca doar benzina costa plus si ceva de buzunar ca doar no sa stai sa te uiti la cer, plus datorii pe acasa cei cu familie, porbleme si vin si sarbatorile, doar nu o sa stai cu mamaliga pe masa....nimeni nu va obliga...singurua obligatie care o aveti e sa fiti sinceri de la inceput...." da nu pot, nu am banii,nu ma lasa nevasta,mama,tata.constiitza,banii,).
            sigpic

Comment

• da corect sa nu apara uni care zic ca aaaaaaa vin eu cum sa nu vin si eu si prieteni mei si inca 50de loganuri... oricum pana pe 1 mai sunt vreo 40de zile asa ca mai vedem ce se mai intampla ideea e ca daca nu ne agitam de loc nu o sa reusim nici o data sa ne adunam...

sigpic

Comment

• Originally posted by sonykel
                fara suparare dar cine poate sa zic 100% dinainte cu o luna ca va fi prezent?
                Eu am zis chiar mai demult ca voi fi 100% acolo (doar daca apar probleme grave nu voi putea fi prezent, sper sa nu fie cazul). Dar bineinteles ca daca abia se aduna 5-6 masini nu are rost sa bat drumul.
                sigpic

Comment

• chiar sunt curios pana la urma daca vine cineva ca incep sa apara scuze
                  se pare sa nu suntem in stare sa ne strangem nici 20
                  poate vom aveam noroc la vara desi slabe sanse si la vara
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• si eu zic ca la vara vom avea mai multe sanse sa ne strangem mai multi...iarna e mai complicat si mai ales la brasov unde riscul sa ramai pe acolo inzapezit e mai mare si e si aglomeratie mai ales pana ajungi acolo pe DN1.

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                      chiar sunt curios pana la urma daca vine cineva ca incep sa apara scuze
                      se pare sa nu suntem in stare sa ne strangem nici 20
                      poate vom aveam noroc la vara desi slabe sanse si la vara
                      Ai dreptate, nici la vara nu ne vom putea aduna. Toti zic acum ca la vara o sa ne strangem pentru ca mai este mult timp pana atunci, dar sa vezi cand se apropie vara cum incep sa dea toti inapoi
                      sigpic

Comment

• N-am mai postat nimic in topicul asta pentru ca am zis clar ca o sa fiu acolo dar mereu am citit posturile. Sunt aproape convins ca marea majoritate din lista vor renunta mai incolo, cand se apropie termenul. Pe de-o parte ii inteleg pentru ca pt multi drumul e foooarte lung si mai e si luna decembrie dar pe de alta parte e mai simplu sa zici NU de la inceput si restul lumii sa stie o treaba. Pentru mine e mai usor pentru ca probabil oricum o sa fiu acasa la BV atunci si d'aia nu pot sa comentez nimic.

Comment

• Originally posted by mareom
                          Ai dreptate, nici la vara nu ne vom putea aduna. Toti zic acum ca la vara o sa ne strangem pentru ca mai este mult timp pana atunci, dar sa vezi cand se apropie vara cum incep sa dea toti inapoi
                          pai da tata atunci incep concediile si tot asa trec anii si noi nu o sa ne vedem la fata niciodata
                          asta e
                          tare mi-ar fi placut sa vb fata in fata cu loganistii dar nu o sa am ocazia niciodata
                          pacat !
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• Deci putem considera intalnirea de la Brasov anulata? Poate ma contrazice cineva...sper
                            sigpic

Comment

• Originally posted by mareom
                              Deci putem considera intalnirea de la Brasov anulata? Poate ma contrazice cineva...sper
                              hm ,tare mi-e frica sa recunosc
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Totusi eu zic sa mai asteptam sa vedem cine poate sa vina si cine nu...nu avem nimic de pierdut daca mai asteptam

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google