fara suparare dar cine poate sa zic 100% dinainte cu o luna ca va fi prezent?
Intalnirea Nationala nr. 1, Brasov, 01.12.2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nimeni nu va obliga sa veniti.. va cred ca finantele conteaza cel mai mult...ca doar benzina costa plus si ceva de buzunar ca doar no sa stai sa te uiti la cer, plus datorii pe acasa cei cu familie, porbleme si vin si sarbatorile, doar nu o sa stai cu mamaliga pe masa....nimeni nu va obliga...singurua obligatie care o aveti e sa fiti sinceri de la inceput...." da nu pot, nu am banii,nu ma lasa nevasta,mama,tata.constiitza,banii,).sigpic
Comment
-
da corect sa nu apara uni care zic ca aaaaaaa vin eu cum sa nu vin si eu si prieteni mei si inca 50de loganuri... oricum pana pe 1 mai sunt vreo 40de zile asa ca mai vedem ce se mai intampla ideea e ca daca nu ne agitam de loc nu o sa reusim nici o data sa ne adunam...
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelfara suparare dar cine poate sa zic 100% dinainte cu o luna ca va fi prezent?sigpic
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFchiar sunt curios pana la urma daca vine cineva ca incep sa apara scuze
se pare sa nu suntem in stare sa ne strangem nici 20
poate vom aveam noroc la vara desi slabe sanse si la varasigpic
Comment
-
N-am mai postat nimic in topicul asta pentru ca am zis clar ca o sa fiu acolo dar mereu am citit posturile. Sunt aproape convins ca marea majoritate din lista vor renunta mai incolo, cand se apropie termenul. Pe de-o parte ii inteleg pentru ca pt multi drumul e foooarte lung si mai e si luna decembrie dar pe de alta parte e mai simplu sa zici NU de la inceput si restul lumii sa stie o treaba. Pentru mine e mai usor pentru ca probabil oricum o sa fiu acasa la BV atunci si d'aia nu pot sa comentez nimic.
Comment
-
Originally posted by mareomAi dreptate, nici la vara nu ne vom putea aduna. Toti zic acum ca la vara o sa ne strangem pentru ca mai este mult timp pana atunci, dar sa vezi cand se apropie vara cum incep sa dea toti inapoi
asta e
tare mi-ar fi placut sa vb fata in fata cu loganistii dar nu o sa am ocazia niciodata
pacat !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment