Halal club mai avem! "ma bucur" ca toti dau inapoi! . Ne dam mari loganisti, membri in club samd si cand colo suntem numai niste clapacitori de tastaturi (adevarul e ca e mult mai comod si mai ieftin sa facem pe filozofii pe forum). Sincer sunt foarte dezamagit de voi. Va dati tari pe forum, va puneti stickere pe masini, dar cand e vorba sa faceti ceva si sa aratati ca membrii unui club dati inapoi de parca v-ar baga cineva mana in buzunar! Imi pare rau sa constat asta! Dar cine sunt eu sa va judec?
Succes la clapacit! Ma bucur pentru lasitatea voastra! M-as bucura sa-mi dovediti ca nu am dreptate si ca v-am apostrofat pe nedrept!..
Refac lista si ma trec pe mine pe prima pozitie, va rog sa o completati daca mai aveti un pic de mandrie:
1. Sp!ke....
si cine o mai vrea, eu unul o sa fiu la Brasov de 1 Decembrie indiferent daca voi veniti sau nu! mi-as dori sa nu fiu singurul!
Punct de intalnire:
Parcarea din Poiana Brasov, va astept 30 min dupa ora 10:00.
Succes la clapacit! Ma bucur pentru lasitatea voastra! M-as bucura sa-mi dovediti ca nu am dreptate si ca v-am apostrofat pe nedrept!..
Refac lista si ma trec pe mine pe prima pozitie, va rog sa o completati daca mai aveti un pic de mandrie:
1. Sp!ke....
si cine o mai vrea, eu unul o sa fiu la Brasov de 1 Decembrie indiferent daca voi veniti sau nu! mi-as dori sa nu fiu singurul!
Punct de intalnire:
Parcarea din Poiana Brasov, va astept 30 min dupa ora 10:00.
Comment