Dragi colegi a venit timpul ca si in Resita sa aiba loc o intalnire regionala asa ca ne straduim sa facem o intalnire a loganistilor si aici. Pana una alta haideti sa stabilim data.
Intalnire Regionala Resita
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
31-1 octombrie ii prea aproape de a noastra.. 7-8 eu zic ca ii bineLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Eu merg indiferent la ce data este
Comment
-
si eu vin daca ma primiti.asa ca sa ma treceti pe lista indiferent de data de desfasurare,oricum ar fii bine in octombrie dupa data de 15 cand vreti voi ,ca trebuie sa tinem cont si de intalnirea de la deva din decembrie si de cea din cluj care urmeaza acum in septembrie,undeva pe la mijlocul celor doua intalniri e perfect.ORICUM EU VIN NUMAI SA FACETI LISTA SI CU MINE CA SI PREZENT.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
) ma tata deja is pe lista ) nici tu vii nici nimic eh bine na hai ca vin daca tot mai pus din oficiu recomand sa mai lasati lista.. pentru luna viitoareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
) poi esti invitat din oficiu! e ceva de genu "nai voie sa nu vii"
Comment
Comment