E 10 octombie... Deci?
Intalnire Regionala Resita
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da deci ) in concluzie tineti regionala? sau nuLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da, intalnirea se tine. Pentru cei ce vor sa se cazeze: 1. Hotel Boreal camera dubla 150 RON (fara mic dejun) 2. Hotel Intim camera dubla 138 RON (nu stiu daca ofera mic dejun) si Hotel Semenic 121 RON + plus mic dejun. Nu sunt camere de o singura persoana. Desi Hotel Semenic are cele mai mici preturi eu sunt de parere ca sa ramana pe ultimul loc pe lista voastra de optiuni deoarece nu prea este intretinut si conditiile cam lasa de dorit. Desigur exista si hotele in resita care au preturi incepand de la 45 euro.
Comment
-
No asa mai colega!
Deci....ne bagam ca o regionala la Resita!!!!!
Comment
-
Originally posted by Renault View PostDa, intalnirea se tine. Pentru cei ce vor sa se cazeze: 1. Hotel Boreal camera dubla 150 RON (fara mic dejun) 2. Hotel Intim camera dubla 138 RON (nu stiu daca ofera mic dejun) si Hotel Semenic 121 RON + plus mic dejun. Nu sunt camere de o singura persoana. Desi Hotel Semenic are cele mai mici preturi eu sunt de parere ca sa ramana pe ultimul loc pe lista voastra de optiuni deoarece nu prea este intretinut si conditiile cam lasa de dorit. Desigur exista si hotele in resita care au preturi incepand de la 45 euro.sigpic #
Comment
-
TWeetY , pe 14 te vezi doar cu membrii LC RESITA!
Sa inteleg ca la regionala nu vii?
Comment
-
mai cam piperat pentru o juma de noapte de dormit.
se poate mai ieftin?
o pensiune ceva, si langa resita e bine nu trebe in oras, atata timp cat suntem impreuna e ok.
vin fiert aduc eu , prieteni stiu de ce da nu mai dam la femei .Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Bine zis Vasile!!!!
Ele sa ne numere noua paharele
Comment
-
Sa nu uitam ca avem o lista!
LC Resita
1. Renault
2. 89MIR
3. Rudy
4.....
LC Sibiu
1.valeriu61
2.tokragua
3.bad_wolf
4.sibiuanul
LC Timisoara
1. Seba
2. Boris
3. Zsolt
LC Brasvo
1. Sebi8ta
Si totusi, mai este putin (sau aproape putin) si nu vad alte cluburi pe lista!
Curaj dragi colegi!!!!!!
Craiova, Tg. Jiu , Deva , Arad , Valcea ...etc!Last edited by KeanuRev; 23 October 2009, 18:02.
Comment
-
preturi cazare diferite hoteluri Resita
Hotel Boreal**
single=140lei dubla=155lei 3paturi=205lei - fara mic dejun
mic dejun=15lei
Hotel Intim **
138lei-2 paturi, 198lei-3 paturi , 228lei-4 paturi - fara mic dejun
Hotel Semenic** -in centrul orasului
camera single standard 121lei
camera single renovata 171 lei
camera dubla standard 151lei
camera dubla renovata 191lei
camera tripla standard 171 lei
apartament renovat 252
Tarifele includ micul dejun in valoare de 10 lei !!!
la hotel semenic pare cam ciudata faza cu ''renovata'' dar pare cel mai rentabil !
Comment
Comment