If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
super tare a fost aceasta intalnire si super tare a fost recitalul de karaoke de aseara....bucuresteni.........SE STIEEEEEEEEEE!!!
Felicitari organizatorilor pentru efortul depus si promitem ca vom veni si la anul. Pana atunci insa, ne vedem la urmatoarea regionala sa mai stam la un pahar de vorba. Felicitari inca odata si sa ne vedem cu bine.
Am ajuns si noi cu bine acasa. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa tuturor celor implicati si prezenti la un astfel de eveniment de mare clasa. FELICITARI!!!
si Calarasiul a ajuns cu bine acasa si nu avem decit cuvinte de lauda la adresa tuturor celor care au fost implicati direct in organizarea evenimentului si participantilor la karaoke si ce sa mai spun decit..........
L.C. Timisoara a ajuns acasa fara probleme,doar cu ceva oboseala.Chiar daca am inceput putin prost ziua de azi,adica o iesire de pe drum azi dimineata intr-o curba cand am venit la Sb,pot sa zic ca a continuat bine pana la sfarsit chiar si-n ciuda vremii urate.Pt mine e prima intalnire nationala L.C. si bag de seama ca e un eveniment frumos care sper sa cuntinue multa vreme de acum incolo.Felicitari participantilor si castigatorilor la proba de indemanare de sambata dupamasa si la slalomul paralel de azi de la groapa.Felicitari organizatorilor pt buna desfasurare a acestui eveniment si la cat mai multe asemenea organizari si evenimente.Felicitari Sibiene(Sorin),felicitari L.C. Sibiu.BRAVO.
Buna dimineata!Doar cateva cuvinte, de la serviciu, ca acasa PC-ul a intrat in greva si aseara n-am avut de unde sa ma exprim. Felicitari colegilor din Logan Club Sibiu pentru curajul de a organiza a doua oara Intalnirea Nationala, multumiri tuturor celor implicati si sotiilor/prietenelor acestora ca ii(si ne-au) suportat!
Sa descarc si eu pozele si sa urc vreo cateva in zilele urmatoare!
Felicitari colegilor de la Sibiu pentru o intalnire de zile mari si multumim pentru primire si distractie...mai venim cu siguranta si la anu'...
P.S. Lu' Sebi i-a revenit si stilul de condus ... nu doar vocea...
ce tare , ai pozat toate jantele
Felicitari organizatorilor si gazdelor noastre . Intalnirea a fost frumoasa , m-am bucurat ca am intalnit persoane noi si reintalnit cateva care le stiam deja .Abia astept urmatoarea
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
De juma' de ora incerc sa leg niste cuvinte care sa aiba un sens, despre gandurile mele legate de aceasta Nationala Logan Club. Nu prea imi ies.
Deci, tot ce pot sa spun este ca Logan Club are niste membri extraordinari si pot sa spun ca m-am simtit onorat sa fiu in compania lor. Pe multi ii stiam, dar cei care i-am cunoscut acum, nu au facut decat sa-mi confirme ce am scris mai sus.
Multumim Logan Club Sibiu pentru ca ati facut posibila aceasta intanlire si pentru ca ati avut grija sa ne simtim bine timp de 3 zile. Na ca a iesit si o rima.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment