Super TAAAARRRREEEEEEEEE Fratilor. Deja m-ati ofticat prea mult cu ce a fost acolo. Promit ca data viitoare nu voi mai lipsi, pt ca se stie unul enea M...se stie (cum zic prietenii mei)
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
super tare filmuletul! esti tare bleizer!!! sper sa ne mai vedem si la alte intalniri cu clubul... si multumesc sibienilor pentru cum ne-au primit. super tare! tineti-o tot asa!
Comment
-
Multam colegi! fotografia, masina si prietena, sunt viata mea!!!, faceam mai multe poze dar ploaia a facut in asa fel incat sa ma retrag. Pupaciosul trebuie sa ne invite la Cluj si la Cluj nu-i iert fara 600 de poze si 2 wmv-urilipsa text
Comment
-
Deci.....
Chiar daca nu am avut timp sa povestesc cu toata lumea , eu sau colegii sibieni(sper sa ne intelegeti ca am avut de munca), multumita lui Bleizer, noi, sibienii, suntem placut impresionati de prezenta a 18 judete la aceasta nationala!
VA MULTUMIM DE PREZENTA!!!
Comment
-
Excelent! Dupa multa munca, a iesit o treaba superba! Sincere felicitari!
@Bleizer- Excelenta treaba, un filmulet superb!
@Sibianul- Multumim inca o data pentru gazduire!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@SIBIU, voi reveni intotdeauna cu placere. Asa cum am mai spus, desi sunt intr-o situatie financiara delicata, am facut tot ce era posibil pt a ajunge. Am venit, m-am distrat, am luat si un loc 3, voi reveni cu cea mai mare placere si la anul,.
Multumesc tuturor membrilor, multumesc SIBIU. Felicitari organizatorilor si maistrului de ceremonii, Sibianul!
Comment
-
mi-am pierdut scaunelu` , cel rosu cu alb , imi era simpatic , il declar nul...
e cel din poza de mai jos , coltu din dreapta jos
PS.suspectez pe FOF-u , incearca sa-l integreze si sa-l asorteze in masina lui
sau Bleizer pe post de suport ptr statii si antene...
Clar unu dintre ei e faptasu , crimanalu de patrie si sange...
PS2. in poza se observa , FOF-mobilu , bleizer si badwolf(din sibiu) deci clar au pus-o de o trilogie si lupu acum sa reprofilat de la scufite rosii la scaune rosiiLast edited by SoNyKeL; 29 July 2010, 01:17.
sigpic
Comment
Comment