A sosit timpul sa vedem unde putem sa facem la anul intalnirea nationala si ce oras sa ofera sa gazduiasca acest eveniment. Asteptam propuneri idei precum si data cand se va face.
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intalnire Nationala Nr. 5 SIBIU 24-25 Iulie
1717-18 Iulie11.76%224-25 Iulie52.94%931 iulie - 1 August23.53%47-8 August11.76%2The poll is expired.
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
-
mda... propun constanta.. Nationalele se tin undeva in centrul tarii nu in capatul tarii... undeva unde sa ajunga toti inclusiv cei din moldova.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu zic sa se faca propuneri de locatii, dupa care sa se faca un pool
Centrul centrului este Agnita blackufo!!!!!!!!!!!! veniiiiiiiiiim!!!!!
Comment
-
intradevar Agnita ii aproape de centrul tarii,loc ar fi si nu cred ca o sa va dezamagesc in organizarea acestui eveniment ,la capitolul atractii turistice stau mai prost ,in afara de biserica sasilor si de cate-va fabrici inchise nu prea am ce arata ,cazare ar fi,loc de campare de-asemenea ,masa si cazarea sunt la preturi modice,chiar daca ocupam tot hotelul ,politia si primaria sunt cu noi ,semafoare poate aduceti voi ,ambuteiaje nu vor fi ca ocupam tot orasul ,ce mai?distractie si voie buna aduceti voi .........intr-un cuvant DA ,se poate tine in micul burg a 5 intalnire nationala ,ok,in cele din urma d-voastra decideti ,dar se poate intra in cartea recordurilor sub titlul,,loganisti din romania au pus stapanire pe un oras intreg din centrul tarii,,deci..........
Comment
-
-
pai acum eu trebuie sa ma abtin sau pot sa propun o locatie? daca pot sa propun ,normal ,AGNITA.
Comment
-
Comment