Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 (Nr.2)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu te uit , esti client fidel , (la fel si pentru MIR-u`)
    hai , sa ne vedem cu bine

Comment

• CAZARE DE VINERI

01. Mario Popa + sotia
      02. dany_emmyl+sotia+copil
      03. catafof+andreea - 1 masina
      04. matheo66c + prietena - 1 masina
      05. Valentin_N - 1 masina
      06. BobbyG3+Andreea la Fof in masina
      07. Gmv97+Emilia - 1 masina
      08. 'dada - 1 masina
      09. Canto - 1 masina
      10. Ady_p + Camy -1 masina
      11. Iamagi+familionu - 1 masina
      12. bezmecdonalds - 1 masina
      13. fane (prieten bezmecdonalds) - 1 masina
      14. Laurentiu + Roxana (prieteni Mario) -In masina cu Mario
      15. gl_mmm+sotia - 1 masina
      16. gheorgngv + prietena - 1 masina
      17. valeriuciprian + sotia + copii(2) + bogdan_1984 -1 masina
      18. DeWiL+sotia+copil - 1 masina
      19. Vip3rutu + prietena - 1 masina
      20. vivabobo + sotia = 1 masina
      21. bobbyred + alina = 1 masina
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
        iata cine stie !!!!!!!

Stimati participanti (cei care aveati cazarea la Pensiunea Tudor)... NE CEREM SCUZE PTR. DISCONFORTUL CREAT,DAR A APARUT O PROBLEMA...Din cauza patronului de acolo care la durut in cot de rezervarea facuta de noi de acum 2 luni, a dat camere rezervate de noi la cine stie cine...In concluzie am ramas fara camere la Pensiunea Tudor. Am rezolvat problema la o alta pensiune si anume Pensiunea Stejarul, in aceleasi conditii de cazare,singurul incovienet fiind faptul ca este la o distanta mai mare fata de Conca Verde cu inca 1900 m.In total ca si distanta intre conca si Stejarul este o distanta de 2900 m fix.Deci cei care a-ti fost la Tudor veti fii cazati la Pensiunea Stejarul Inalt. Multuminduva ptr. intelegere si cu speranta ca veti fii multumiti de noi in continuare , VA ASTEPTAM CU DRAG. AMR 4 ZILE.
        .
        in aceste conditii solicit transport gratuit la domiciliu, sambata seara sau duminica dimineata 3 km pe jos?

Se rezolva si cu transportul daca vrei......luam 1 ron pe km.
        Last edited by sebi8ta; 22 February 2010, 21:04.

Comment

• poai de ce avem domnu MCV-uri in club care si vin a? nu de transport asa ca intre prieteni
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Originally posted by martongrigore View Post
            in aceste conditii solicit transport gratuit la domiciliu, sambata seara sau duminica dimineata 3 km pe jos?

............
            Cum ziceau baietii de la Bucuresti las' ca ne luam de mana si facem trenuletu' pana acasa ... Mai un autostop ceva, ne descurcam noi
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Adica...ce vreti sa spuneti?
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Rog a se citi acasa -Stejarul Inalt- distanta 2900 m fix pana la Conca Verde , atentie ceilalti, petrecerea after hours se tine la noi
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• corect, iar pentru transport la domiciliu ar fi indicat un logan cabrio, sa nu murdarim tapiteria

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                    Rog a se citi acasa -Stejarul Inalt- distanta 2900 m fix pana la Conca Verde , atentie ceilalti, petrecerea after hours se tine la noi
                    Am citit ce trebe.....dar, ma amuz copios de ideea in sine!
                    Cei cazati acolo..poate n-o sa poata sa stea pana dimineata, ca poate le pleaca "MCV-ul de Stejarul"!!!
                    Marton...nu-i bai colega, ca o rezolvam noi cumva!!!
                    Noi sa fin sanatosi!!!!
                    aham......Restul e LOGAN

Comment

• nu va facti griji problema e rezolvata daca tineti neaparat sa aveti transport aveti asigurat. Dar asa ca e mai departe un pic ,poate de nevoie de nevoie o sa va chefuiti mai mult adica pana dimineata,aveti un motiv in plus sa nu fugiti la camere..
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Normal dreacu ca ne-amuzam, crede-ai ca eu am dat in serios sau cum . Deci astia ai mei de la Stejarul vedeti ca avem rata la ora 4:17:17 secunde, se merge si pe scara .

2900 metri, deci 2900 de metri pe jos, asta e blestem ..... pffff, deja azi ne faceam planuri care, cum si cine sa nu consume ...

Sebi: nu ne facem griji tati, stai linistit, petrecerea sa iasa bine, asta conteaza.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Tare asta cu rata!!!
                          Parca aud la un moment dat: " Cursa de Stejarul pleaca in 10 min"
                          aham......Restul e LOGAN

Comment

• rog sa se mai scrie o data programul din weekendul viitor ptr a ne face planul de plecare. Multumesc ,
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sebi, mai pune programul o data pentru colegul
                              Jokere......te prind eu
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Deci pe Cosmin il urasc cel mai tare, pe cuvant, am motivele mele .... Imi aduc aminte anul trecut cand s-a dat jos din masina in parcare la Metro, cred, primele cuvinte au fost asa:

Sibieeeeneeeeeeeeeeee, Sibieeeeeeeeeeeennnneeeeeeeeeeee
                                Last edited by Eu4yas; 22 February 2010, 23:05.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google