If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A ajuns si Pitestiu' ..aproape.... mai avem o masina pe drum
Din pacate am ramas cu un gust amar pentru ca am fost nevoiti sa plecam mai devreme......trecand peste preturile de la restaurant..cand am vrut sa comandam am constata ca nu exista decat ciorba si apa..
..pacat de atmosfera frumoasa de afara si de munca celor din BV(felicitari)
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Deva e deja la bere !!!
Toate bune si felicitari organizatorilor...cheful a fost foarte tare ....super
P.S.Este bine ca ne mai si cunoastem, Nu doar pe forum..."face to face"
Last edited by kenjiro_sanga; 28 February 2010, 21:58.
Cateva instantanee de azi,si de la mine.
Impresii?...nu stiu...inca mai caut.Revederea cu cativa loganisti cu greutate poate...in rest...mi se pare mie sau regionala de anul trecut de la Brasov a fost mai faina?
A ajuns si Iasiul acasa.
Felicitari pentru organizare, atat cat am putut vedea noi.
Promit ca la urmatoarea regionala de la Brasov voi sta cel putin o noapte, am pierdut prea multe.
sincer ,cat am apucat sa vad ,mi-a placut foarte mult..organizarea a fost de nota 10+ fara exagerari!!! si partea cu premiile de la sfarsit ... v-ati descurcat perfect...felicitari ! mi-a facut placere sa ii revad pe baietii de la bucuresti si pe dada :P ! si sa cunosc si alti membrii de pe forum.. pacat ca a trecut mult prea repede pt noi!!!
va salut cu respect si ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa....si-alta data, o s-o facem si mai lata .
Tin sa il felicit pe sebi pentru pentru eforturile colosale depuse, toata organizarea pe care o lauda toata lumea este si tot ce s-a realizat acolo este 98% munca lui, eu l-am ajutat cum m-am priceput. Felicitari sebi, am reusit sa le dam peste nas celor care meritau
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment