If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te servesc! ... imediat ce voi descarca (captura) imaginile. Am filmat pe mini DV si trebe o captura.
Filmarea nu este de cea mai buna calitate, dar se aude bine ...
Si filmul de la gl_mmm pentru Vip3rutzu..fara numar fara numar...
"Cine a uitat un mic pluovar al unui copilas de culoare verde este rugat sa ma contacteze la telefon ptr. a sti unde sa il trimit.0743048988-Sebastian"
Ce tare esti Sebi!
Am ras cu lacrimi.
@Rouge Multumesc de poze !
corect era sa scrie cine a uitat un mic pulover verde al unui copilas nu Cine a uitat un mic pulovar al unui copilas de culoare verde funny rau
Dragi colegi ,astept si eu pozele si filmarile voastre pe email sau pe transfer.ro ca sa pot sa ma apuc si eu de dvd.va rog sa le trimiteti ,ca stiu ca sunt multe si va dura dar faceti un efort va rog.
"Cine a uitat un mic pluovar al unui copilas de culoare verde este rugat sa ma contacteze la telefon ptr. a sti unde sa il trimit.0743048988-Sebastian"
Ce tare esti Sebi!
Am ras cu lacrimi.
Doru ,cred ca colegii din Galati au vrut sa se abata voit pana la Balea Cascada ,traseul lor nu era pe acolo dar cred ca nu au vrut sa rateze TRANSFAGARASANUL plin cu zapada ,cel din februarie , cel din vara il stim cu totii ......... de asta se lauda valeriuciprian ca a bagat km. fara numar.frumoase pozele,frumos muntele frumoasa locatia ,frumosi colegii.scuze de off.
Off topic: Transfagaraseanul l-am vazut din telecabina. am luat telecabina de la balea cascada pana la balea lac si am vizitat acolo Ice Hotel. Am vazut capre negre, avalanse, viscol, peripetii cu telecabina la urcat. mai pe scurt, a fost frumos. iar sambata am fost la Paradisul acvatic si ne-am balacit in ape calde.
Pfoai...plovarul este al micului dansator care in focul distractiei si incalzit de dans a aruncat tot de pe el Deci mie trebuie sa imi trimiti pulovarul...vorbim pe mess.Merci.
Ieri ne-am reunir si am facut recensamantul pozelor si saptamana asta vei primi de la organizatorul nostru gl_mmm un mesaj de unde poti lua filmuletele si pozele de la Brasov.
O saptamana excelenta tuturor.
Dupa o saptamana de la Regionala Logan Club,si de citit cea ce a-ti postat pana acuma va scriu si eu in sfarsit.
MULTUMESC MULT TUTUROR PARTICIPANTILOR ptr. efortul lor de a participa la aceasta intalnire.
Multumesc celor care a strabatut atatia kilometri , ca sa fie impreuna cu noi,sa ne putem bucura impreuna ca o mare familie Logan Club.
Multumesc tuturor din L.C.Bv care sau implicat in aceasta actiune si cu care am putut face posibila acesta intalnire.
Cei care au ajutat la buna desfasurare a intalnirii- vali205-Biliard+sponsor,gabibv-sponsor,dodo-sponsor,alo68+zeu69:intrare parcare,mumus-start indemanare+intocmire clasament,florinc_99-finish indemanare,ovidiu_elos-aranjare masini in parcare,skorpionking-darts,stresu,florinc_99,razavan boss,danyamd-amenajare traseu indemanare,banere,chestii organizatorice etc.
Tin sa multumesc celor din L.C.Bv care au contribuit cu o suma de bani ptr. a face posibil sa cumparam cele necesare(de baut si ptr.gratar)alo68, gabibv, florinc_99, csabalevente, boly76, zeu69, mumus, danyamd, bv06fww, manu2, phantom(doar 50), razvan_boss, stresu, apliliecii, jurjac86, skorpionking, mihaitodi, dodo, b81ssg, vali205, ovidiu_elos, waderus, toru.
Multumesc tuturor participantilor la Regionala pentru cuvintele frumoase,pentru gandurile voastre bune,pentru parerile voastre pro si contra,pentru tot ceea ce a-ti apreciat la aceasta regionala.
Tot respectul meu ptr. toti cei prezenti la aceasta Intalnire Regionala Logan Club-Brasov 27-28 2010. si toate multumirile mele pentru prezenta numeroasa.
Totalul masinilor la aceasta Intalnire a fost de 116 masini si 256 de persoane.
dupa cum am vazut si din posturile anterioare,a fost o intalnire reusita si va-ti simtit majoritatea de la bine in sus,si o sa va astept si la anul care vine intr-un numar si mai mare sa reveniti cu mare placere la Brasov.
si acum un anunt:
Cine a uitat un mic pluovar al unui copilas de culoare verde este rugat sa ma contacteze la telefon ptr. a sti unde sa il trimit.0743048988-Sebastian
Rog pe toti cei care au fost prezenti la intalnire si au facut poze si filmari sa mi le trimita pe e-mail sebi8ta@yahoo.com, sau sa le puna pe transfer.ro si sa postati aici linkul, ptr. a putea sa le descarc si sa scot dvd-ul cu Intalnirea , in cel mai scurt timp.Va multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: