Mansa a doua pentru Vip3rutzu: aici
Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 (Nr.2)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In sfarsit.. multumesc mult de tot Iamagi..
Comment
-
valeriuciprian ,cu placere...sper ca nu a ajuns prea tarziu,dar bine ca este fericit..
Am Marea Rugaminte sa-mi trimiteti si mie pozele si filmarile voastre cat mai repede posibil ca sa pot facwe si eu dvd-ul.Puteti sa le puneti pe email la mine..sebi8ta@yahoo.com sau cel mai bine pe transfer.ro si sa postati aici linkul ca sa le descarc ulterior.Multumesc mult .Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Din cauza unui virus meserias am reusit sa raman fara poze si filmari de la regionala.
asa ca...
Am Marea Rugaminte sa-mi trimiteti si mie pozele si filmarile voastre cat mai repede posibil ca sa pot facwe si eu dvd-ul.Puteti sa le puneti pe email la sebi8ta@yahoo.com sau cel mai bine pe transfer.ro si sa postati aici linkul ca sa le descarc ulterior.Multumesc mult .Last edited by crististreulea; 31 May 2010, 00:13.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Anul viitor aproape sigur tot acolo vom organiza regionala, va fi diferita doar data... O sa fie pe 26-27 februarie 2011
Sunteti asteptati in numar si mai mare fata de anul trecutLast edited by mumus; 16 June 2010, 09:24.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment