Originally posted by ALO68
View Post
Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 (Nr.2)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
din cate am inteles eu, acel cineva a vrut sa zica ca sebi are meritul pentru organizare in proportie de 98% pentru ca el a alergat cel mai mult... nu a vrut sa jigneasca pe nimeni...parerea mea de initiat
-
Regionala a fost organizata foarte bine de catre Sebi, il felicit si ii multumesc pentru asta.
In schimb a pecit-o in alte directii...Brasovenii stiu despre ce e vorba voi restu nu...
Nu mai tot aruncati cu cartonase ca nare rost...
Incepeti sa faceti abuz si nu e ok.
Am spus-o la intalnire si o spun si aici : Nu cred ca careva din noi organiza asa ceva.
Sebi isi merita pe deplin statutul de organizator, dar atata.
In schimb daca 20 de oameni urla...inseamna ca o fac cu un motov.
Din cate stiu eu exista si aspecte pozitive si negative ale unor intalniri.
Nu puteti numi nesimtiti pe unii care au participat cu premii,sponsori la intalnire , dupa care isi spun parerea. Nu e corect sa le dati ban .
Regulanentul e regulament stiu... dar daca cineva vrea sa faca public un lucru care lui nu i sa parut corect, si o face civilizat, nu vad motive de ban.
Sau sters multe posturi,multi dintre noi nu stiu motivul banului pentru userii nostrii din brasov.
Nu abuzati va rog de 'functiile' voastre.
Abuz oare nu se numeste si stergerea posturilor de organizatori ? (posturi sterse doar asa...ca-i deranjeaza pe ei) intreb ...nu dau cu parul.
Leave a comment:
-
nu a fost nici un fel de amenintare.
dupa cum spuneam si se pare ca unii chiar nu pot sa inteleaga, trebuie sa recunosti si meritele celor care au facut posibila aceasta intalnire.
dar sa critici e cel mai usorLast edited by crististreulea; 5 March 2010, 09:43.
Leave a comment:
-
Iar amenintari cu vacanta?chiar vrei sa se minta aici ca totul a fost extraordinar cand de fapt nu a fost?mergi pe ideea ca daca nu facem ca tine iti iei jucaria si pleci?spune ca acest forum este doar pentru laude!!!!!sau crezi ca e singurul forum pe care omul isi exprima liber ideile?
Leave a comment:
-
Eu am dat in limitare la intalnirea asta. Nu ma refer la motor, saracu a stat rece pe bara 2 zile, ma refer la cantitatea de alcool ingerata! Si acum ma resimt, de abia astept urmatoarea limitare :p
Leave a comment:
-
@crististreulea- nu vreau scandal sau alte chesti ,vreau doar sa lamuresc ceva .
referitor la ce au spus baietii de la bacau, cum ca cei din moldova nu s-au simtit bine etc! Iasiul se exclude din aceasta categorie... adica noi din iasi am fost 3 persoane cu o masina, si singura parere de rau a noastra a fost ca nu am stat mai mult..noi ne-am simtit super 4 ore cat am stat! ne-am revazut cu baietii de la bucuresti si cu Dada cu care ne-am imprietenit in noiembrie la iasi, am admirat multitudinea de masini etc.. in rest organizarea a fost de nota 10+,loganclub iasi a organizat pana in prezent doua evenimente ,asa ca stim ce implica organizare unui eveniment, si cam cat e de greu! FELICITARI pt organizare!!!
Felicitari organizatorilor...si astemtam urmatoare regionala la brasov!
Leave a comment:
-
Pacat ca ce a fost frumos la aceasta regionala , este umbrit de unele chestii duse cam prea departe!
Important pentru toata lumea ( pentru mine si colegii mei din Sibiu cel putin) este ca ne-am simtit bine, am vazut cu totii ursul
( si ce mare era) !!!!
Leave a comment:
-
"ce-i trei draci" din Mioveni s-au simtit super mai ales alaturi de baietii din Bucuresti care sunt niste baieti de nota 10+ si stiu sa se distreze in orice situatie.
In concluzie noi am vrea petreceri d'astea macar odata pe luna

Bafta tuturor si la cat mai multe regionale!
Leave a comment:
-
eeee, se pare ca nu este asa de greu sa-ti exprimi si multumirea despre acea intalnire, pentru ca au fost si momente placute. nu ai cum sa multumesti sutele de persoane care au fost la intalnire, e prima lor organizare si ceea ce au facut cei 2 organizatori e un motiv de laudat. ca nu a iesit chiar cum trebuia, se mai intampla, nimic nu este perfect.
Leave a comment:
-
daca aveam kormoranele faceam show
pacat ca eram incaltat cu gumele de iarna (debica frigo directional 1 ) daca cunosti profilul lor intelegi de ce nu am putut face derapaje frumoase.
Leave a comment:
-
Adevarat..cu diplome sau fara...premii in plus sau lipsa...ideea e ca a fost show...felicitarile mele organizatorilor si celor care si-au dat silinta...trebuie apreciat efortul zic eu
....
OFF: mumus...nu prea trag kormoranele pe iarba cu namol
Leave a comment:
-
Eu m-am simtit super tare,exceptional...cum sa nu ma simt bine?Pai ce ,cum ?Vreti sa i-au vacanta?Nu domne'.Originally posted by blackufo View Postapreciez munca ta ,crististreulea ,si apreciez tot ceea ce faceti pe acest forum dar acum cred ca i-ai linistit pe toti ,de frica uni nu o sa mai posteze parerile pro dar nici contra , ..............lasa-i pe fiecare sa-si exprime starile,si eu am fost si chiar daca nu am socializat cu toti participantii a fost o intalnire de suflet.Sunt colegi care iti sunt dragi, sunt colegi care ,chiar se bucura cand se intalnesc ..........
In realitate:
Cine se vaita ca a fost naspa nu e din vina organizarii,fiecare s-a simtit asa cum a vrut sa se simta(poate si cum s-au aliniat astrele pe zodia fiecaruia).Intalnirile de genul depind in mare masura de fiecare nu de organizatori,nu trebuie sa credem ca venim la intalniri ca la spectacol,ne cumparam bilete cu locuri,ne asezam in scaune si apreciem calitatea spectacolului.Aici toti suntem pe scena!
Pfff ce inspiratie am de la o vreme
.Sper sa nu mi-o taie careva
Leave a comment:
-
multumim de laude ,si, in ciuda furtunii, va asteptam si la urmatoarea
imi pare rau ca "nu m-am putut desfasura" da eram si cu fetita racita si numa la chef nu ma gindeam.
speram ca urmatoarea se va desfasura sub auspicii si ma bune
Leave a comment:
-
haideti sa scriu si eu , cred ca este momentul :
intalnirea regionala organizata si dusa la sfarsit de LOGAN CLUB BRASOV nu de sebita si stresu singuri , a fost o reusita !!!
o idee noua si buna cu tinutul in acelasi loc a loganistilor pentru interactionare si a avea ocazia sa ne cunoastem mai bine . cei ce au stat deoparte si nu au catadisit si ei sa salute pe unu pe altu sau sa intrebe cu tupeu " BA ! tu cine mama focului esti !? " sa faca bine sa taca si sa nu se mai planga ca au fost marginalizati ...
ideea cu indemanarea , la fel ceva nou si frumos , un spectacol reusit !
ideea cu bufetul suedez si gratarul , mai trebuia pusa la punct dar , ok
ideea cu concursurile si tombola , ok
la aceasta intalnire am salutat si am petrecut , am fost pupat de un ardelean si strigat de 3 draci din mioveni mai rau decat o echipa de fotbal care a castigat un campionat !
am cunoscut oameni / loganari ( cum prefer eu sa spun ) noi si care doream sa le vad fetele , macar sa stiu cu cine ma injur pe forum .
pozele nu spun altceva decat ca a fost distractie !!!
punctele neplacute au fost , dar nu are rost sa le enumeram pentru ca aceasta intalnire trebuie sa ramana in amintirea noastra ca ceva placut si inedit , sa ne amintim cu placere cum ardeleanul ala mic si verde a pupat toata sala aia
, ce sa mai spun , felicitari BRASOVULUI si sa stiti ca sunt sigur ca urmatoarele intalniri vor avea cateva elemente de organizare preluate din aceasta intalnire ...
Leave a comment:

Leave a comment: