Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 (Nr.2)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• blackufo
    replied
    apreciez munca ta ,crististreulea ,si apreciez tot ceea ce faceti pe acest forum dar acum cred ca i-ai linistit pe toti ,de frica uni nu o sa mai posteze parerile pro dar nici contra , ..............lasa-i pe fiecare sa-si exprime starile,si eu am fost si chiar daca nu am socializat cu toti participantii a fost o intalnire de suflet.Sunt colegi care iti sunt dragi, sunt colegi care ,chiar se bucura cand se intalnesc .........., nu poti niciodata sa ii aliniezi pe toti in functie de dotarile de pe masini sau studii, fiecare au alte conceptii sau alte asteptari,deja ma trec fiori de ce se v-a intampla la agnita.

Leave a comment:

• cristi3775
    replied
    Da ma.....si eu sunt nemultumit...prin faptul ca din 3 mese mocca, am prins doar 1 (micul dejun), ca la celelate 2, erau prea flamanzi baietii, si eu nu am mai prins nimic. Sunt nemultumit, ca nu am reusit sa beau o bere cu oricine din baieti, din cauza ca organizatorul m-a cazat intr-o pensiune ce se afla la 1.5km distanta de Conca Verde, sunt nemultumit ca fusesi cu 5 fumei dupa mine (3 adulti si 2 minori), si nu m-am putut desfasura si eu.

In schimb, ma bucur ca am putut vizita imprejurimile,ca am revazut vechi prieteni, si am cunoscut fet(z)e noi, precum Skandal,Sibianul, Stresu,Sebita, Viperutzu, ca am primit si eu ceva de la organizatori, si ca, oricat de nemultumit as fi pe unele parti, ca asa-i viata....sunt bucuros ca am participat la aceasta intalnire.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Cred ca fiecare are dreptul la o parere.
    Cred ca nu ai dreptul sa dai vacanta ...doar pentru ca cineva isi spune nemultumirea...
    Atunci vezi ca mai sunt si din alte orase oameni cu nemultumiri..dale si lor vacanta...
    Nu inteleg de ce va bagati daca nici macar nu ati fost la intalnire...Din cate stiu eu cand 20 de insi zic ceva...trebuie luati in seama!

Originally posted by crististreulea View Post
    nu-i vezi cum se plang ca niste copii mici ca nu le-a placut aia, ailalta, de ce ala si aia etc.
    dar e cel mai usor sa te plangi in loc sa apreciezi efortul depus de organizatori, chiar daca nu a fost(probabil) stralucita organizarea.
    se plang dar ma indoiesc ca au o0 sa organizeze ei un asemenea eveniment.
    ps : sa stii ca se plang si aceeia care au facut parte din organizare...

Pe de alta parte ... Sebi are si el meritele lui si trebuiesc si ele luate in seama...
    Last edited by mumus; 4 March 2010, 18:34. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    nu-i vezi cum se plang ca niste copii mici ca nu le-a placut aia, ailalta, de ce ala si aia etc.
    dar e cel mai usor sa te plangi in loc sa apreciezi efortul depus de organizatori, chiar daca nu a fost(probabil) stralucita organizarea.
    se plang dar ma indoiesc ca au o0 sa organizeze ei un asemenea eveniment.
    Last edited by crististreulea; 4 March 2010, 17:25.

Leave a comment:

• skandal
    replied
    Originally posted by crististreulea View Post
    dau vacanta 30 zile celui care mai scrie ceva despre vre-un scandal, flame sau orice de genul!

si doar daca mi se pare ca e un post care creeaza flame, acelasi tratament.
    adica nu mai are voie nimeni sa scrie de mine ? (((( bine ma raule ...

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    - Eu m-am simtit foarte bine la Regionala Brasov, desi am dormit acasa in Bv. si am mancat separat ca nu am avut cazare rezervata din timp, nu m-a deranjat, am plecat seara tarziu si m-am intors dimineata la fel si plin de viata, am mancat, am baut, am dansat, am facut poze la toata lumea, m-am inteles bine si cu organizatorii....a fost de visss!
    - Va multumesc dragi Brasoveni!

Leave a comment:

• kklaus
    replied
    Este bine sa se spuna parerile pentru a se stii pe viitor ce trebuie facut si ce nu...legat de intalnire,intotdeauna vor fi nemultumiri,important(cred eu)este sa se poata trece peste ele...iar urmatoarea sa fie si mai frumoasa...

Leave a comment:

• skorpionking
    replied
    -respect pentru baietii adevarati(se stiu ei care sunt)si ne vedem la intalniri

post moderat:
    te-am avertizat, nu-ti convine, nu te mai duci la intalniri sau data viitoare sa-ti organizezi tu propria intalnire
    Last edited by crististreulea; 4 March 2010, 16:27.

Leave a comment:

• boly76
    replied
    Herr Bleizer multam f. mult de film

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    dau vacanta 30 zile celui care mai scrie ceva despre vre-un scandal, flame sau orice de genul!

si doar daca mi se pare ca e un post care creeaza flame, acelasi tratament.
    Last edited by crististreulea; 4 March 2010, 16:13.

Leave a comment:

• boly76
    replied
    musai ,o uitasem

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    ai pus poza cu pupaciosu` ala de ardelean

Leave a comment:

• boly76
    replied
    sal inca una
    Attached Files

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Eu zic ca intalnirea sa ramana cu o imagine si o amintire frumoasa iar eventualele neintelegeri de merite organizatorice sa nu apara aici ca nici nu fac subiectul si nici nu fac bine.

Leave a comment:

• ALO68
    replied
    Mai stiu eu pe unu'care spune ca sebi are 98% din merite.vom vedea.........

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google