Felicitari baieti !
Intalnirea Regionala Brasov 27-28 02. 2010 (Nr.2)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hai Bucurestiu', hai Bucurestiu', va stiam mai rapizi, n-ati ajuns inca? Nici-o galbejita n-a fost prezenta, ce facem unchiule Nyt? Vad ca v-ati distrat pe cinste, sper sa ajung la urmatoarele.
Mai iesiti nene de pe topicul asta, nu mi se pare asa interesant........).
Comment
-
Galati-ul a ajuns cu bine acasa.
Sincere felicitari organizatorilor. ... si respect pentru munca depusa.
Totul a fost impresionant si frumos. Bravo!
Ma bucur si sunt mandru ca va cunosc!
PS Cand deschideti lista de participare pentru Regionala BV cu nr. 3 ???
Comment
-
A ajuns si coloana din Calarasi acasa.
A fost un weekend suuuper. Felicitari organizatorilor si multumiri sponsorilor.
Comment
-
-
Multumiri gazdelor pentru conditiile create...nota 10++ de la mine...singurul regret al meu este ca nu am reusit sa fac (,) cunostiinta cu toti participantii la aceasta intalnire
In rest ce sa zic...o sa fie si persoane care o sa ma vb de rau (cred)...dar asta e...mergem inainte
Am filmulete de la marea noroiada...ca cera cineva mai sus...o sa le urc pe Youtube si voi posta aici...de asemenea filmuletele de la petrecerea de sambata seara vor aparea curand...poze nu am prea multe...ca am vazut jdemii de aparate foto si sigur sunt poze
Multumim pentru cadouri/premii.Super tare ideea cu concursurile participantelor de sex feminin....trebuie tinut cont pentru viitoarele intalniri
Multe salutari tuturor participantilor si inca o data felicitari organizatorilor.
Aaaa...am ajuns cu bine...nu am bagat decat vreo 1020 km...in trei zile...atat.
O seara excelenta va doresc tuturor.Last edited by valeriuciprian; 28 February 2010, 23:42.sigpic
Comment
-
si muresul a ajuns acasa.multumim gazdelor
Comment
-
si clujul a ajuns acasa cu bine.
multumim baieti
Comment
-
cateva poze de la mine de azi,duminica:
IMG_0011.JPGIMG_0013.JPGIMG_0014.JPGIMG_0015.JPGIMG_0016.JPGsigpic
Comment