If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Regionala Dobrogea 7.11.2009 - 8.11.2009 Logan Club Tulcea
Regionala Dobrogea 7.11.2009 - 8.11.2009 Logan Club Tulcea
Logan Club Tulcea si Logan Club Constanta :
Va anunta organizarea Regionalei Dobrogea 7.11.2009-8.11.2009 .
Va rugam sa va anuntati prezenta pentru a incepe listele de cazare. Avem rugamintea ca fiecare organizator local, sa raspandeasca vestea printre toti loganisti.
Locatia : Dunavatul de Jos
Perioada : 7.11.2009 8.11.2009
Vom revenii in curand cu detalii despre cazare. Trebuie sa ne apucam sa strangem banii de cazare pentru un eventual avans.
Mai sonykel, dar Dobrogea, a fost in PreIstorie vreun Imperiu, despre care nu stiam eu ca a cucerit si Bucurestiul? Glumesc evident. Presupun ca e bine-venit oricine
PS: ati pusa data bine : voi putea veni sigur pe 7-8
@bogdan_1984 Da locatie e in tulcea in delta. acum na , o fi frig , dar cate regionale/nationale nu s-au facut la brasov. ce la brasov nu-i frig sau ce? ne incalzim noi , citim ceva avem ce face. @iamagi Preturile de cazare vor fi in jur de 1mil per camera. Va fi ca la galati cu ``casute`` baie in camera , gratar , foisor in curte/``biblioteca``.
Nu stiu mai multe acum , adica stiu dar nu vreau sa vorbesc daca nu sunt sigur.
Toata lumea e bine venita , bine inteles. @Mario ptr multi era mai bine o saptamana mai devreme sau mai tarziu
Haideti incepem o lista? Deci sa inteleg ca braila va veni , bucurestiu? restu ce faceti?
Spune-ti si voi loganistilor de eveniment , da-ti un mass , nu as vrea sa ma apuc sa fac spam pe forum sa postez in fiecare topic , nu-mi sta in fire...
Chiar ma bazez pe galati , braila , ialomita , calarasi , bucuresti , daca nu ei atunci cine???
Oricum ca sa fie clar este un eveniment organizat de Tulcea + Constanta. Deci unde-s doi puterea creste. Combinam experienta noastra cu ``tineretea`` si entuziasmul lor si suntem siguri ca va iesi ceva special.
Simon de la tulcea are niste probleme tehnice , o sa vina si el cu detalii in curand...
Intamplator, imi fac veacul meu de Delta, in Dunavatul de jos. Unde ati gasit voi cazare fratilor? Ca doar nu la Egreta ? E scump acolo chiar daca ne lasa 3 pe un loc. Oricum, eu unul dupa ce am auzit cuvantul magic, Dunavatul de jos, am si salvat topicul asta la favorite.
Galati - Lucian - sigur. Vorbesc si cu baietii
PS : In noiembrie, pica bine stiuca ( incepe depunerea icrelor )
Last edited by lupulucian; 12 October 2009, 20:04.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment