Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Update lista:

1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
    2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
    3. Fabian 1 pers, 2 nopti
    4. AlinRehau 4 pers ,2 nopti , apartamentul cu 2 camere din vila cu biliard
    5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
    6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
    7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
    8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
    9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
    10. supercar 2 pers, 1-2 nopti
    11. vali007 -doar intalnire
    12. mosu20ro -doar intalnire
    13. sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
    14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
    15. need4speed raman peste noapte
    16. bluee + o prietena - doar la intalnire
    17. sandocann2002, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
    18. dan.gutu, 2 pers, 2 nopti, dupa 15.feb confirma sigur
    19. anubis nou, 2 pers, 2 nopti + 1/2 pers eventual
    20. Dsign, 2 pers, 1 noapte, prefer matrimonial dar la nevoie putem sta cu inca o pereche in camera
    21. Gogoasha, 2pers, 2 nopti
    22. Cristi_XP
    23. crististreulea probabil in trecere, probabil si cazare. mai e mult
    24. alexdonc - 2 persoane/o noapte

Comment

• Din pacate sebi8ta nu mai poate veni din cauze personale, astfel ca alexdonc ii ia locul
      Lista...

1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
      2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
      3. Fabian 1 pers, 2 nopti
      4. AlinRehau 4 pers ,2 nopti , apartamentul cu 2 camere din vila cu biliard
      5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
      6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
      7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
      8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
      9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
      10. supercar 2 pers, 1-2 nopti
      11. vali007 -doar intalnire
      12. mosu20ro -doar intalnire
      13. alexdonc - 2 persoane/o noapte
      14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
      15. need4speed raman peste noapte
      16. bluee + o prietena - doar la intalnire
      17. sandocann2002, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
      18. dan.gutu, 2 pers, 2 nopti, dupa 15.feb confirma sigur
      19. anubis nou, 2 pers, 2 nopti + 1/2 pers eventual
      20. Dsign, 2 pers, 1 noapte, prefer matrimonial dar la nevoie putem sta cu inca o pereche in camera
      21. Gogoasha, 2pers, 2 nopti
      22. Cristi_XP
      23. crististreulea probabil in trecere, probabil si cazare. mai e mult

Comment

• Hotatit cu 2 nopti de data asta, asa cum am spus si la intilnirea de astazi.
        FINAL!

========================
        alexdonc@yahoo.com

Comment

• Domnilor, in urma unor discutii de duminica de la intalnire, Dsign si sandocan (in urma unei discutii telefonice) isi pun votul pe cabana ursilor. In momentul asta, majoritatea (cu 1 user in plus) a votat vila marin. Cu cele 2 voturi s-ar face invers...
          Oricum, povestea e ca suntem cam impartiti intre Vila Marin si Cabana Ursilor. Avantaje si dezavantaje sunt la amandoua, una are ceva, cealalta altceva.. INSA Cabana Ursilor e in Paltinis, pe cand Vila Marin, nu..
          Acest lucru, din punct de vedere al organizarii conteaza enorm, ptr. ca pensiuni in Paltinis sunt destule, la distante f. mici, pe cand la Vila Marin distantele intre vile sunt de ordinul km...

Astfel ca azi voi contacta in prima faza Vila Marin, sa vad daca ofera cazare si pentru cei peste capacitatea lor de cazare. In cazul in care nu au cum, sau distanta e mai mare de 500m pana la vila secundara, atunci voi contacta Cabana Ursilor care ofera cazare si pentru restul la o vila de vis-a-vis la aceeasi bani.

Tot astazi voi pune la punct si modalitatile de plata, sume, etc. De mentionat ca anubis deja a dat un avans de 100 lei, lucru ce va fi evidentiat impreuna cu situatia platilor ulterior.

Ideea e ca probabil va trebui ca in max. o sapt. sa dam un avans ceva, astfel ca lunea viitoare (peste fix o sapt.) sa dam ceva la vila unde vom sta. Va tin la curent...

Rezultatele finale ies in felul urmator:
          3.Vila Marin
          4.Cabana Ursilor

Am luat legatura cu amandoua din nou si in urma unei balante avantaje/dezavantaje ale fiecarei vile am luat hotararea ca intalnirea sa aiba loc la CABANA URSILOR din Paltinis

Avantajele/dezavantajele fiecarei vile:

Vila Marin 7 duble, 1 cu 4 locuri, 1 single TOTAL 19 pers., 900 lei vila=47.37 lei/pers., + inca 9 camere la Pensiunea Alpin cu 100 lei cam/noapte =50 lei/pers, distanta aprox. 1-2km. Acces toata vila.
          Avantaje:
          1.Biliard/darts

Dezavantaje:
          1.Nu se afla in Paltinis
          2.Distanta intre vile mare
          3.In mijlocul drumului => zgomot, fara peisaj
          4.Numarul total de membri care pot fi cazati in vila principala -10 useri+9 dincolo
          5.Pret mai mare putin

Cabana Ursilor 2 cu 4 locuri, 6 cu 3 locuri, 3 duble Total 32 pers in 11 cam, in care incap (lejer) 13 useri (pot incape 14 sau 15 mai ingesuiti in cam. de 3 locuri), + 6 la o vila de langa (dist. 400-500m), pret 40 lei/pers. indiferent. Acces toata vila.
          Avantaje:
          1.Locatia e chiar in Paltinis (locuri cazare garla si ptr. cei mai nehotarati, restaurante, etc)
          2.Distanta intre vile mai mica
          3.Pret pe persoana, nu pe vila si mai mic
          4.Numarul de membri care pot fi cazati in vila principala -13 useri +6 dincolo
          5.Liniste si peisaj super.

Dezavantaje:
          1.Nu are biliard/darts

In cursul zilei voi anunta si cum vom face cu plata...
          Last edited by dantes; 28 January 2008, 13:15.

Comment

• Ok...Pretul e pe persoana pe noapte, asa ca e foarte usor si simplu. Pentru a plati avansul la cabana si vila precum si pentru siguranta nr. de camerelor, va fi nevoie, ca fiecare membru sa plateasca pana luni 04.februarie.2008, jumatate din suma care e in dreptul fiecaruia la suma totala, din tabelul de mai jos. Cine vrea si poate si nu are chef sa se mai streseze, poate plati oricat, dar nu mai putin de 50% din cat are de plata.
            Daca sunt neconcordante in tabel, referitor la noptile dorite si nr. de persoane, sa scrie aici ptr. a face modificarile necesare.

Pentru a usura lucrurile si pentru a tine evidenta corect, banii ii voi strange eu si vor fi virati in contul cabanei, sau in contul celui care se va duce sa plateasca cash direct acolo (adica need4speed)
            Restul de plata se va face la fata locului, cand ajungem la cabana. Pentru cei din Bucuresti pot da banutii direct la intalnirea de duminica. Pentru ceilalti, va pun la dispozitie contul meu din banca:
            Contul pe PM

Pentru cei care fac plata prin cont, va rog sa adaugati 1-2 lei pentru comisioanele bancare. De asemenea, va rog sa treceti la detalii plata si userul de pe forum. Pana la strangerea banilor, eu impreuna cu need4speed vom pune de la noi (plus avansul dat de anubis) pentru a da un avans miercuri sau joi, la cabana direct.

Attached Files
            Last edited by dantes; 29 January 2008, 12:12.

Comment

• Eu am o mica problema Nu pot sa dau avans pana in data de 15 si vin doar 1 zi Adica sambata inspre duminica:| Mai repede nu cred ca pot o sa incerc si fac tot posibilul Mersi
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

• 20km intre vile nu-i cam mult pentru nevasta-mea sa ma care in brate dupa "biblioteca"?

Comment

• 20 km intre cele 2 variante...

Vila a 2-a se afla pe la vreo 400-500 m distanta.....

Comment

• Dane, miercuri te sun sa-ti dau gologanii!

Comment

• pe ultima suta de metri mai vine cineva din constanta si anume userul alexzbf cel cu loganul alb
                      asa ca sper ca se mai gaseste si pentru el o camera si daca se poate sa il treceti pe lista acolo si sa ziceti cat are de plata acum ca si avans ca baiatul e serios.

Comment

• Pana pe 2 feb. o sa stiu exact daca vin de vineri sau numa de sambata ca lucra fata si sa vad cum isi rezolva daca poate sa isi ia liber sa venim amndoi daca nu vin numa eu.IN 2 zile sper sa stiu exact ce si cum.

Comment

• Duminica dau si eu
                          .... mergem pe ursilor pana la urma
                          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• ultima ora: Dsign vine in echipa de 4 persoane, deci echipa zeXstar Tuning va fi intreaga la Paltinis, chiar daca jumatatea ailalta vine cu un Seat... Daca nu mai sunt locuri, ii gasim noi ceva la fata locului lu' nea Soran
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Salut! Ma simt ca la nunta. Sunt cel mai "mic". Duminica viitoare platesc tot!!!!!!!!!!!
                              P.S. + P.M. pentru Dantes: ai vazut ce bine ca ti-am dat ceva bani duminica trecuta, toata lumea sare acum cu banu, doar asa ne mai vedem si noi la o "Nationala". Glumesc dar nu mai stiu de cate ori. Nevasta a fost pusa in fata faptului implinit si a zis "OK"

Comment

• Beton anubis...

Got it Dsign...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google