Originally posted by mdi_pro
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pentru a continua un pic lucrarile si ptr. ca toti sa stim la ce ne bagam, propun sa se faca un poll sau sa-si dea fiecare cu parerea asupra locatiei.
Din cate am citit majoritatea a decis sa facem intalnirea pe 8 martie 2008..
Mai ramane locatia. Astfel ca si aici avem niste propuneri si sa vedem ce doreste fiecare...
Va rog sa luati cu copy/paste textul cu locatia si adaugati votul vostru in dreptul locatiei preferate...
1) Cheia - 0 voturi
2) Durau - 0 voturi
3) Sibiu (Paltinis) - 0 voturi
Eu inca ma abtin ptr. ca imi convine oricare si nu vreau sa influentez.. Daca mai aveti vreo locatie prin mijlocul tarii continuati lista...
Comment
-
Pentru ca e timpul sa votez si eu...
1) Cheia - 1 voturi
2) Durau - 0 voturi
3) Sibiu (Paltinis) - 5 + 1 = 6 voturi
Pai need4speed, DACA e sa iasa Paltinis atunci preiei stafeta ptr. a gasi o cazare ieftina si buna, si sa avem loc toti care ne bagam...Asta ca sa facem o organizare beton si sa nu trebuiasca decat sa frigem gratare si sa ne simtim bine... si sa avem o sala de lectura cu manuale...de reparatii ptr. masini
Comment
-
asa DANTES, aranjeaza treburile sa iasa misto intalnirea
dupa cum se vede inca de la inceput...eu zic ca o sa iasa Paltinis si cred ca ar fi misto...oricum, ramane sa vedem ce zice si restul lumii, ca nu putem hotari decat noi.
dar ce sa zic...cred ca e perfect pentru toata lumea, mai putin pentru cei din est, sud-est...pentru ei nu e cam departe ? sau ma insel eu...
Comment
Comment