Sp!ke ai uitat Bacau 1 )
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Floryn. Haide bre ca nu te-acuza nimeni daca nu poti veni! Stim ca esti marinar si la tine e foarte important sa stai cu familia cand te-ntorci dintr-un voiaj de cateva luni, nu sa umbli pe coclauri. Daca poti veni ar fi foarte bine, daca nu.. e ok, se va potrivi si pentru tine o intalnire.
@alinrehau N-am uitat, am dat doar cateva exemple... ;)
Comment
-
Eheee domnilor... stim bine ca daca se vor inscrie 40, se vor prezenta 20. Cand o sa fie vorba de plata sa de rezervari, multi se vor retrage.
Chiar vreau sa-i rog pe cei care vor face asa sa nu se mai bage pentru ca si la BV au spus muuulti ca vin si apoi toti si-au gasit motive. Atentie, nu e obligatoriu asa ca nu vad vreo probleme. Nu sunt nici stupid sa nu cred ca mai apar si situatii de ultima ora care ii impiedica pe unii sa se retraga.
Merci
Comment
-
Originally posted by SUPERCARNu uita ca din cati membri sunt din constanta poate si din alte orase nu vor veni toti la intalniri(nici jumate),cel putin din constanta nici macar FLORYN sau Sonykel nu cred ca vin la intalniri de genul asta pe distante asa mari,tare mult as vrea sa vad si eu un Christnacht,un rdd30,FLORYN,Sonykel sa ii vad ca merg la o intalnire nationala dar cu masina lor fiecare.
sau poate te gandesti ca uni nu au bani de benzina si daca au banii aia de benzina prefera sa plece in concediu cu familia. acum fara suparare dar eu asa gandesc.
deci atat timp cat n-am zis nu... inseamna ca mai e o urma de speranta...
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL........
sau poate te gandesti ca uni nu au bani de benzina si daca au banii aia de benzina prefera sa plece in concediu cu familia. acum fara suparare dar eu asa gandesc.
deci atat timp cat n-am zis nu... inseamna ca mai e o urma de speranta...
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLsau poate te gandesti ca uni nu au bani de benzina si daca au banii aia de benzina prefera sa plece in concediu cu familia. acum fara suparare dar eu asa gandesc....
Bine ca puteti sa veniti si mai multi intr-o masina,doua si sa fim prezenti chiar si fara masina personala,in fond gestul conteaza indiferent cu ce vii.
Comment
Comment