Pana acum sunt 8 camere (sau 9 in functie de alinrehau)...Ar fi super sa gasim o vila si sa o luam toata noi... Oricum si 8-10 gasim ceva micut si dragut...
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.turistinfo.ro/paltinis/ca...ilor-c308.html asta am gasit eu ...ai cazul in care vom fi mai multi...mai asteptam si alte pareri...sigpic
Comment
-
Cluj cam departe.... si stau prost si cu combustibilul deci nu prea imi permit sa ma ocup de organizare alba sibiu.. ar fi cel mai bineLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostDaca vii de la Brasov, ne putem intalni doar la dupa ce noi vom termina Valea Oltului si vom merge impreuna doar 40km (banuiesc ca tu vii pe la Fagaras), daca vii de la Pitesti te poti alatura caravanei dupa ce terminam autostrada (la iesire din Pitesti catre Ramnicu Valcea). Traseul va fi Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Valea Oltului, Sibiu, Paltinis (cred ca sunt in asentimentul tuturor, daca nu, va rog sa postati optiunile voastre).
Apropo... Pana la Sibiu cunosc traseul ca pe propriile buzunare.
cu cea mai mare placere as venii cu voi prin pitesti dar ocolesc prea mult si imi e peste mana.deocamdata ramane sa ne intalnim acolo unde ai zis tu in acea intersectie mare si ma bag acolo in coloana.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by dantes View PostPana acum sunt 8 camere (sau 9 in functie de alinrehau)...Ar fi super sa gasim o vila si sa o luam toata noi... Oricum si 8-10 gasim ceva micut si dragut...
Comment
-
Comment
-
Bine ma) daca imi iau examenele) eu aduc lada de bere) "lazile" oricum nu prea vad ca ii posibil) sa le iau asa ca nu va bizuiti prea tare;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
3. Fabian 1 pers, 2 nopti
4. AlinRehau 2-4 pers (prieteni eventual) , 1-2 nopti , camera sa fie :P
5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
Comment
Comment