Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OK.scuze ca intervin asa tarziu.Sunt un pic incepator nu faceti misto de mine ca asta e,toti am fost la inceput odata.Am citit toate discutiile voastre sunt interesante unele unii sunt un pic rai dar suntem romani si de varste diferite.Vad caati ales Paltinis pentru data de 8 Martie.Odata excelentasi respect ptr. cine a propuso,eu voi veni cu sotia deci voi ramane peste noapte si eu o seara sau doua in functie de pret.VOI VENI SIGUR,si impreuna cu gigi-kent ca suntem din aceaiasi localitate.
    -sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
    Referitor la propunerea lui need4speed este o idee suuuuuuuuper,si ar tebui sa o punem in aplicare in vara cand sunt concedii si cald.Eu am fost anul trecut in vara in concediu si am facut la fel,si afost extraordinar,dar asta doar daca va place sa va plimbati cu masina si sa si vedeti ceva,oricum trebuie sa va placa sa conduceti nu sa statiintrun loc mai multe zile,eu nici cand merg la mare nu stau 2 zile in aceiasi statiune,dar e parerea mea si nu vreau sa supar pe cineva.Am putea sa aranjam la intalnirea de la Paltinis acest aspect.Propun sa facem ceva activ si distractiv la intalnire mai ales ca venim si cu neveste,prietene etc.si sa fie si de bun gust,sa ramanem cu o amintire frumoasa si respectabila.
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Usurel frate ca nu te omoara nimeni! dimpotriva iti dam adrenalina (ceva mai soft decat bungee jumping dar ceva mai hard decat statul la televizor), si oricum... oricine e bine venit in gasca noastra, nimeni nu e "nou", nimeni nu e "the big boss", asa ca fii de-al nostru si o sa fim ai tai!

Comment

• Ma bag si eu da nush exacat 1 pers sau 2 pan pe 1 stiu exact.

Comment

• 1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
          2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
          3. Fabian 1 pers, 2 nopti
          4. AlinRehau 2-4 pers (prieteni eventual) , 1-2 nopti , camera sa fie :P
          5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
          6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
          7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
          8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
          9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
          10. supercar 2 pers, 1-2 nopti
          11. vali007 -doar intalnire
          12. mosu20ro -doar intalnire
          13. next......

Comment

• Lista, daca inteleg bine, e de fapt:

1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
            13. sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
            14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
            15. next.........

Comment

• Da dantes e corecta lista ta si Sp!ke sunt de-al vostru si voi de-ai mei in fond distractia si omenia conteaza.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Iata si un pic de noutati..
                Am postat initial :
                1. Pensiunea Miorita, 15 cam, 2.300 lei vila/noapte, adica 1.800 camerele + 500 ospatarii (daca ne facem haleala singuri/gratar/etc). Mese, 8,35,35 (mic dejun, dejun, cina)
                ...
                3.Vila Marin, 7 duble+1 single+1 cu 4 paturi, cu biliard, darts, tenis, ping-pong, acces TOATA vila nerestrictionat, gratar, parcare, 900 lei vila/noapte.
                ...
                8. Pensiunea Alpin, 12 camere, dar nu am reusit sa dau de ei inca...

Am reusit sa dau de Alpin, au 7 camere duble si 1 ap. cu 2 dormitoare, iar trecerea se face dintr-un dormitor in altul... Langa pensiunea asta se afla pensiunea Miorita, adica vila nr.1...
                Astfel am putea avea o capacitate de 15 camere + 9 (7+1ap) =24 camere maxim. Problema e ca nu avem acces nelimitat cum e la vila nr.3 si nici nu au biliard si alte cele, DOAR gratar si parcare... In alta ordine de idei, de halit se poate doar in regim restaurant deci nu ne putem face noi ce si cum vrem ci comandam si halim si gata...
                La amandoua pretul e cam batut in cuie cu un discount la toata vila Alpin de 10%..Probabil daca negociez il scot si la Miorita... Pretul la amandoua e 120 lei camera/noapte, daca nu le inchidem si restaurantul (diferenta de 500 lei de la Miorita)...

Astfel ca pana acum eu vad momentan 2 variante:
                1. Vila Marin, unde incapem 10-11 useri cu aprox. 90 lei, cu beneficiile evident mai bune
                2. Grupul de vile Alpin-Miorita care combinate duc pana la 24 de useri, la 120 lei, cu restaurant...

Pana una alta cam astea sunt optiunile viabile, dar vreau sa gasesc o vila marin care sa fie lipita cu alta unde sa poata dormi si altii peste capacitatea lor de cazare...

LATER EDIT...
                Ptr. ca m-am enervat, am sunat din nou vila marin (nr.3) si sunt langa el alte 2 pensiuni la preturi similare (nu a vrut sa zica ce si cum si cat) unde ar putea sta ce e peste capacitate... Aici avem 7 duble, 2 triple, si 1 apartament cu 4 paturi...deci cred ca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult vila asta...
                Last edited by dantes; 17 January 2008, 14:30.

Comment

• dantes o mica rectificare ce spui tu nu este in paltinis este in curmatura .. deci nu este sus la munte ....

13. need4speed raman peste noapte
                  Last edited by SUPERCAR; 17 January 2008, 19:15.
                  Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

• Stiu...dar in paltinis nu am vazut oferte convenabile ca spatiu/bani...

Comment

• Hotel Casa Turistilor...2* 313 lei/camera dubla ,2 nopti +mic dejun...asta am aflat de la Agentia de turism Paralela 45...am intrebat de 10 camere...si au spus ca au...de pe 7 pana pe 10.Merge?
                      sigpic

Comment

• E hotel...ideea era sa ne facem de cap, nu sa incep sa respect etichete si daca vreau sa stau in papuci la un pahar de vin cu careva si o tabla/gratar, nu prea se poate ...
                        Doar ce am sunat direct la ei si e 155 roni/camera/noapte, camere cacalau...
                        Eu sper sa gasim o vila...sa ne simtim bine si sa nu deranjez pe altii..sa fim gasca noastra si ATAT...

Comment

• deci pana la urma is 2 liste total diferite in una lipsesc useri. Lista Completa ar fi asta

13. sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
                          14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
                          15. need4speed raman peste noapte
                          16. next....
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

• Parerea mea ar fi sa avem o data limita pana la care se pot face inscrieri ... si dupa acea data sa putem sa facem rezervari concrete...
                            Da...dantes...ideal asa ar fi...sa avem vila noastra sa ne putem "destrabala" in voie
                            sigpic

Comment

• http://www.turistinfo.ro/paltinis/ca...atra-c277.html asta ar merge?
                              sigpic

Comment

• Nu e rea..are singurul inconvenient ca are baia/dusul pe hol...momentan pe astia nu i-am sunat ca la pret sunt cam la fel cu altii care ofera ceva mai mult...
                                Dupa mine e de luat in calcul...

@KeanuRev...asa e...need4speed a luat un copy/paste mai vechi..n-are a face...e rezolvata..multam fine...Stiam eu ca erau 13 care stau peste noapte dar nu-i mai vedeam...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google